Foto: Mango

Skandalozais Krievijas dziedātājs un konkursa Eirovīzijas 2008 uzvarētājs Dima Bilans arī Jaunā viļņa laikā nav izticis bez skandāla - šoreiz Bilanam konflikts izcēlies ar populāro zviedru estrādes grupu Roxette.

Dueta Roxette dalībnieki Marija Fredriksone (51) un Pērs Gesle (50) ar Krievijas estrādes zvaigzni Dimu Bilanu (27) bija apmetušies vienā no Rīgas viesnīcām, turklāt skatuves mākslinieki dzīvoja blakus numuros. Kad Marija un Pērs jau saldi gulēja, Dima Bilans pārradās no Jūrmalas Jaunā viļņa atklāšanas „afterpārtija" Hotel Jurmala SPA, kur Bilans izklaidēja viesus ar savām dziesmām, un, atgriezies viesnīcā, turpināja līksmot arī savā numuriņā. Bilans mūziku bija ieslēdzis tik skaļi, ka tās radītais troksnis traucēja Marijas un Pēra naktsmieru.

Sākotnēji Roxette mēģināja klauvēt pie Bilana numuriņa durvīm, taču dziedātājs uz klauvējieniem nereaģēja. Tāpēc Marijas un Pēra menedžmenta pārstāvis devās pie viesnīcas apsardzes ar lūgumu, lai viņi apklusina kaimiņu numurā skanošo mūziku, kas traucē gulēt.

Presē jau izskanējusi informācija, ka uz viesnīcu tika saukta arī policija, bet izklaides portāls Mango pie tiesībsargājošām instancēm noskaidroja, ka Bilanu izdevies apklusināt viesnīcas apsardzei, nevis policijai.

Pats Bilans apsardzei paskaidrojis, ka viņš ļoti bieži, dzīvojot viesnīcās, skaļi klausās mūziku. Tāpēc arī šajā gadījumā viņš nespēja iedomāties, ka kādam traucē gulēt. Bilans noraidījis izskanējušās baumas, ka mūzika tik skaļi uzgriezta, lai nebūtu dzirdams, kā dziedātāja numuriņā notiek izskaidrošanās un trauku dauzīšana.

Jaunā viļņa atklāšanas ceremonijā Bilans priecājās, ka visi tādi skaisti saposti un tīri, bet uz konkursa noslēgumu visi būs pārguruši. Dima Bilans, nesagaidot Jaunā viļņa noslēgumu, jau pametis Latviju.

Fotogrāfijās redzami ekskluzīvi kadri no Krievijas komponista Igora Krutoja 55. dzimšanas dienas ballītes, kur Bilans gan izdejojās, gan izdziedājās, gan kārtīgi piedzērās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!