Dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša (attēlā) pirms diviem mēnešiem devās uz Vācijas pilsētu Potsdamu, lai piedalītos internacionālā varietē programmā Dinner for Fun. Šī darba dēļ dziedātāja ir šķirta no sava dēlēna un mīļotā vīrieša, bet Latvijā viņa plāno atgriezties tikai pēc šova beigām februārī.

"Šovā dziedu, mazliet dejoju, taisu pāris trikus, spēlēju dažādus tēlus un brīžiem vadu arī pašu šovu, piesakot nākošos priekšnesumus un izspēlējot teatrālus duetiņus ar direktoru, kurš arī piedalās šovā, veicot trikus ar BMX un uzstājoties kā jokdaris. Sākoties šovam, mēs it kā sākam mazliet koķetēt, bet beigās jau nonāk līdz tam, ka uz skatuves kopā ēdam saldējumu, dodam buču viens otram, un aizkars aizveras," sarunā ar izklaides portālu Mango par šovu stāsta Candy un atklāj, ka visiespaidīgākie no pašas veiktajiem trikiem viņai šķiet salto ar krēslu un špagats augstpapēžu kurpēs.

Vērtējot publikas atsaucību, Candy atzīst, ka publika ir lieliska. "Skatītāji tiešām ļoti atvēri un atsaucīgi cilvēki. Visi vienmēr pēc šova saka, ka pie mums esot ļoti laba atmosfēra un ka varot just, ka mums visiem savā starpā ir labas attiecības, jo visu laiku jokojam viens ar otru un "pavelkam uz muļķi", pasmejamies, un skatītāji jūt, ka kopā mums ir labi."

Latvijā Candy bija pieradusi pie tā, ka viņas gaitas regulāri tika atspoguļotas pašmāju presē. Izrādās, kopš ierašanās Vācijā, viņa jau vairākkārt iekļuvusi arī vācu medijos.

"Par mums ir rakstījuši vairāki preses izdevumi, un visur bijušas ļoti labas atsauksmes. Vienā žurnālā es biju ar savu balto kleitu, un par visiem māksliniekiem prese labi atsaucas," lepojas dziedātāja un atklāj, ka kādā populārā Potsdamas žurnālā katram šova māksliniekam pat veltīts mazs raksturojums.

"Par mani rakstīja, ka mans trumpis viennozīmīgi ir dziedāšana, dūmakainā, mazliet piesmakusī balss. Viņi uzsvēra to, ka spēju nodziedāt meitenei tik neraksturīgi zemas notis, bet nākošajā brīdī radīt iespaidu, ka mana balss aizlido līdz tādiem augstumiem, ka prāts to nespēj tik viegli salikt kopā."

Lielās slodzes dēļ Candy arī uz Ziemassvētkiem Latvijā neatgriezīsies, jo svētku laikā viņai ir tikai viena brīvdiena, un uz pāris stundām lidot uz mājām neesot jēgas. Ar savu draugu, volejbolistu Jāni Pēdu dziedātāja neesot tikusies jau četrus mēnešus, bet Candy ir pārliecināta, ka viņas attiecības ir pietiekami stabilas, lai izturētu ilgo atšķirtību. "Protams, tas ir grūti, bet mums viss ir kārtībā."

Lai uzturētu labu formu un izrautos no šova rutīnas, Candy Vācijā sākusi katru rītu apmeklēt sporta klubu.

"Vēlējos mazliet kaut ko pamainīt un darīt arī ko citu, jo visu laiku te ir tikai šovs un šovs, tāpēc katru rīto ceļos agrāk un pāris stundas pavadu sporta zālē. Pēc fiziskās slodzes pasēžu pirtiņā, lai atbrīvotu muskuļus un tad dodos mājās gatavoties šovam," stāsta Candy, kura, dzīvojot Vācijā, notievējusi un sasniegusi savu ideālo svaru - 49 kilogramus.

Divu mēnešu laikā Candy radies vērtējums arī par Vāciju. "Man Vācija gan patīk, gan nepatīk. Pati valsts ir smuka, bet cilvēki ir ļoti dažādi. Piemēram, Berlīnē ir ļoti daudz turku un visādi citādi vispasaules iedzīvotāji, kuri ir riebīgi uzmācīgi. Pārvākties uz dzīvi Vācijā es droši vien negribētu. Nezinu, kaut kā tas nav mans rajons, un neveidojas mājas sajūta."

Neraugoties uz pretrunīgo vērtējumu, Candy atklāt, ka ar Vāciju viņai saistīti dažādi nākotnes plāni - aprīlī viņa atgriezīsies Vācijā, lai mēģinātu startēt kādā varietē šovā. "Tas būs milzīgs un izsmalcinātai publikai paredzēts ar orķestra piedalīšanos. Šobrīd esmu saņēmusi uzaicināju atbraukt nodziedāt vienu šovu, un tad, ja viņiem patiks, uzreiz tiks parakstīts līgums," nākotnes iecerēs dalās dziedātāja.

"Februārī es braucu uz Londonu, lai sāktu strādāt ar vienu producentu, bet neko vairāk nestāstīšu, jo negribu salielīties, pirms kaut kas ir noticis," smaidot atklāj Candy.

Mango piedāvā nelielu ieskatu Potsdamas šovā, kurā piedalās Latvijas dziedātāja Candy. Foto: Candy privātais arhīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!