Foto: Mango

Dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša (attēlā) šobrīd gatavojas mūzikla pirmizrādei, ko teātris RīBēJa MuTe veido pēc pazīstamās Rūdolfa Blaumaņa pasakas Velniņi motīviem. Jaunajā mūziklā Candy ar savu skatuves kolēģi Aishu atveidos galvenās Velniņu lomas.

Tiesa gan, mūzikla Velniņi mēģinājumu starplaikā Candy paguva arī izrauties no Rīgas un doties uz Jūrmalu, lai piedalītos starptautiskā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2010 Latvijas dalībnieku pirmajā atlases kārtā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango dziedātāja atklāj, ka viņa nedomā par to, vai varētu uzvarēt Vilnī, jo šobrīd strādā pie jaunā mūzikla, bet jau vasaras vidū atkal dosies uz Vācijas pilsētu Hannoveri, kur viņa saņēmusi piedāvājumu spēlēt galveno lomu kādā mūziklā.

"Aizvadītajā piektdienā zvanīja mans aģents no Vācijas un teica, ka man ir līgums ar mūziklu, kurā man ir galvenā loma. 25 izrādes paredzētas no 1. jūlija līdz 10. augustam - tā kā es īstenībā nemaz netieku uz Jauno vilni. 1. jūnijā jau došos uz Berlīni, kur man tiks šūts skatuves tērps," stāsta dziedātāja, bet pagaidām noslēpumaini klusē, kāds būs Vācijā iestudētā mūzikla nosaukums.

"Pagaidām jau zinu vien to, ka esmu apstiprināta galvenajai lomai - aizbraukšu uz Vāciju un tad jau uzzināšu visu sīkāk," viņa piebilst.

Candy atklāj, ka neatteiksies no piedāvājuma Vācijā, jo par galveno lomu viņai arī piedāvāts labs atalgojums. "Nebūtu jau slikti kļūt par miljonāri," atzīst Candy un piebilst, ka Latvijā dziedātāja dzīves laikā par miljonāru var kļūt vien tad, ja viņš saņemtos honorārus netērē, bet veido uzkrājumus.

Candy priecājas, ka beidzot ar savu darbu ir sasniegusi panākumus citā zemē. Viņa ir sašutusi par Latvijā dzīvojošo cilvēku negācijām, kas neko nedara, bet čīkst par slikto ekonomisko situāciju valstī.

"Latvijā netiek vērtēta profesionalitāte. Ja dziedātājs piedalās konkursos, tad uzvar tas, kuram labākas attiecības ar konkursa organizatoriem. Vācijā nevienam neinteresē, vai man draugos ir Raimonds Pauls, vai Zigmars Liepiņš. Kāda starpība? Viņiem vajag to labāko un profesionālāko, jo viņi var maksāt ļoti daudz un viņi nemaksātu, ja es nebūtu tā vērta," skaidro Candy, kura savu nākotni saista ar Vāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!