Grupas Putnu balle dalībnieks un soloprojekta Kaža dibinātājs Kārlis Būmeisters (attēlā) atklāj, ka janvāra beigās Itālijas slēpošanas kūrortā lauztā roka sadzijusi un pirms dažām dienām viņš atbrīvojies no ģipša, lai jau šīs nedēļas nogalē varētu atkal doties uz kādu no Latvijas kalniem un baudīt ziemas priekus.

Pirmais, ko dziedātājs Kaža izdarījis, kad mediķi viņa rokai noņēma ģipsi - viņš devies nomazgāt roku. "Pievilkties gan vēl nevaru, bet ģitāru varu spēlēt," skaidro dziedātājs.

"Noņemot ģipsi, secināju, ka roka ir palikusi pavisam vāja un tieviņa. Vajadzēja kādu vakaru to pavingrināt," tā Kaža, kurš katru darbadienas vakaru dzirdams skatītāju iemīļotajā TV3 seriālā Ugunsgrēks, jo Kažas izpildītā Ginta Stankeviča dziesma Tici vai nē kļuvusi par seriāla jaunās sezonas tituldziesmu.

"Savulaik esmu diezgan daudz un dikti arī pats filmējies televīzijas seriālos. Taču pirmajā vakarā, kad sākās jaunā seriāla sezona un tika palaista arī tā jaunā dziesma, bija dīvaina sajūta, jo cilvēki izrādīja lielu interesi par to," atklāj dziedātājs.

Kaža no sākuma līdz beigām noskatījies tikai seriāla jaunās sezonas pirmo sēriju, jo vakaros laikā, kad rāda seriālu, viņam ir lekcijas augstskolā. "Nu vienīgais varbūt pa brīvdienām atkārtojumu noskatīšos," sarunā ar izklaides portālu Mango pieļauj dziedātājs.

Šīs nedēļas nogalē Kažu ar draudzeni Lindu jau plāno doties uz kādu no Latvijas kalniem, lai paslēpotu. Iespējams, ja Linda būtu bijusi līdzi uz Itālijas kalnu kūrortu, kur dziedātājs, pārgalvīgi laižoties no kalna, lauza roku, nekas tāds nebūtu noticis.

"Mēs pēc statistikas zinām, ka visvairāk auto avārijas notiek cilvēkam, kas jau septīto gadu pēc kārtas brauc pie stūres.Tā pārgalvība iezogas nemanot," skaidro Kaža.

Šobrīd dziedātājs strādā pie sava soloprojekta Kaža jaunā albuma ierakstīšanas. "Turpinām rakstīt dziesmas un pagaidām tās turam lielā slepenībā, lai neviens nedzird," viņš skaidro.

Turklāt pēdējos gados Kaža pievērsies arī kino industrijai. 25. februārī kino Rīga ir pirmizrāde Jāņa Vingra režisētajai īsfilmai Pēdējais Lāčplēsis, kurā Kaža spēlē vienu no lomām. "Savukārt pēc pāris mēnešiem pirmizrādi piedzīvos Arvīda Krieva filma Dancis pa trim, kur būšu Hitlera jaunatnes vienības biedrs ar ūsiņām un blondiem matiem," atklāj Kaža.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!