Foto: Mango

Sestdien Liepājā notikušās Latvijas 1. rokkafejnīcas jubilejas svinības apmeklēja arī liepājnieks, mūziķis un dzejnieks Mārtiņš Freimanis (attēlā), un šoreiz daudzu viņa pielūdzēju uzmanību piesaistīja apsējs uz grupas Tumsa solista kreisās rokas locītavas.

Lai gan jau vairākus gadus Freimanis par savām mājās sauc Rīgu, uz savu dzimto pilsētu Liepāju viņš dodas diezgan bieži, un pirms pusotras nedēļas tur viņam arī gadījies kāds nepatīkams piedzīvojums.

"Nakts laikā pastaigājos pa Liepāju un uz kādas neapgaismotas ielas norāvu uz mutes," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Freimanis.

Kritiena laikā mūziķis sasitis arī ceļgalus un traumējis žokli, bet šīs traumas jau sadzijušas, un kā vienīgā liecība par negadījumu palicis apsējs uz rokas, kas spēcīgi sasista.

Sestdien Freimanis uzstājās Latvijas 1. rokkafejnīcas septītās gadadienas jubilejas svinībās. Lai gan portāls Mango novēroja, ka pirms un pēc kāpšanas uz skatuves Freimanis lielāko daļu laika pavadīja vienatnē, malkojot dzērienus vai vienkārši vērojot sanākušos viesus, mūziķis atzina, ka pasākums viņam ļoti paticis un tā bijusi lieliska iespēja vienviet satikt daudzus pašmāju mūzikas šovbiznesa darboņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!