Foto: F64

Grupas Putnu balle līderis un Latvijas Pirmās partijas loceklis Valters Frīdenbergs (attēlā), kurš Latvijas Universitātē apgūst politikas zinātni, publiskā blogā komentējis bijušā premjerministra Andra Šķēles lēmumu atkal atgriezties aktīvajā politikā

"No vienas puses, ir dīvaini tas, ka viņš lēmumu bija pateicis pirms deviņiem gadiem, bet šonedēļ šis viedoklis mainās. Baumas pēdējos mēnešos klīda, bet nesaprotu tā paša cilvēka reakciju, kāpēc tas tā notiek," atzīst Valters.

Viņš pieļauj, ka no Šķēles atgriešanās politikā labumu gūs vai nu pats politiķis, vai arī partija. "Grūti spriest, un to mēs redzēsim tikai pēc Saeimas vēlēšanām, ja Tautas partijai izies tik labi, kā viņi cer ar Andra Šķēles atgriešanos politikā, jo, kā jau redzējām, pašvaldības vēlēšanās viņam gāja diezgan švaki."

Topošais politologs izsaka cerību, ka no Šķēles atgriešanās kādu labumu gūs arī tauta, ņemot vērā to, ka Šķēle "ar ar ekonomiku ir uz "tu", nevis "jūs"."

"Mans viedoklis nav viennozīmīgs, šobrīd nevaru pateikt, vai tas ir labi vai slikti. To tikai laiks rādīs!" izvairīgs vērtējumā bijis mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!