Foto: AFP/Scanpix

Dziedātāja Šēra (attēlā) neizprot savas meitas, rakstnieces un homoseksuāļu tiesību aktīvistes, lēmumu veikt dzimuma maiņas operāciju, bet ciena viņas vīrišķību un drosmi, izdarot šādu izvēli, ziņo aģentūra Reuters.

Šēras un viņas pirmā vīra, dziedātāja Sonija Bono, 40 gadus vecā meita Česitija Bono, kura jau vairākus gadus pieņēmusi vīrieša vārdu un sauc sevi par Čezu, sākusi dzimuma maiņas procesu - viņai veiktas pirmās operācijas un sieviete sākusi lietot nepieciešamos hormonus, lai kļūtu par vīrieti.

Česitija par savu netradicionālo seksuālo orientāciju atklāti paziņoja pirms 20 gadiem, bet desmit gadus vēlāk autobiogrāfiskā grāmatā atklāja, ka viņas māte par šo ziņu bijusi šausmās, tomēr, laikam ejot, Šēra ar meitas izvēli ir samierinājusies un saprotoši izturas pret viņas vēlmi kļūt par vīrieti.

„Mans bērns ir sācis smagu ceļu, un es viņu tajā atbalstīšu," atzinusi Šēra, kura plastisko operāciju ziņā savai atvasei ir lielisks piemērs. „Pagaidām es meitas lēmumu neizprotu, bet centīšos to saprast. Vienīgais, kas nekad nemainīsies, ir mana neizmērojamā mīlestība pret savu bērnu."

Attēlā: Česitija jeb Čezs Bono šī gada martā, Eltona Džona dzimšanas dienas svinībās.

Foto: Buzzfoto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!