Foto: Mango

Kāds krievu valodā iznākošs portāls novērojis, ka partijas Jaunais laiks Rīgas mēra amata kandidāts Edgars Jaunups vienā no Vecrīgas kafejnīcām ticies ar kādu daiļu dāmu, ko portāla veidotāji nodēvējuši par Jaunupa mīļāko, ar kuru viņš krāpjot savu izredzēto – dziedātāju Lindu Leen.

Sazinoties ar Jaunupa draudzeni Lindu Leen, viņa izklaides portālam Mango atklāj, ka uztraukumam nav pamata. „Es nezinu, kāds ir bijis mērķis, lai rakstītu par to. Edgars priekšvēlēšanu laikā tiekas ar ļoti daudziem cilvēkiem - sievietēm un vīriešiem. Viņš runā par to, kā palīdzēt šai valstij. Tikšanās notiek dažādās vietās, arī kafejnīcās," radušos pārpratumu kliedē dziedātāja.

Šobrīd, kad ir karstais priekšvēlēšanu kampaņu laiks, Leen cik vien spēj atbalsta savu draugu. „Es viņu atbalstu ne tikai kā savu draugu, bet arī kā cilvēku, kas dara labu un atbildīgu darbu. Ticu arī tam, ko viņš dara," skaidro Leen.

Dziedātāja jau ir izdarījusi savu izvēli šajās pašvaldību vēlēšanās, tomēr publiski viņa atsakās nosaukt, par ko balsos šajās vēlēšanās. „Tas nebūs korekti pret pārējiem cilvēkiem, ja nosaukšu savu izvēli," piebilst Leen.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!