Foto: F64

Pirms pāris nedēļām grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska pamēģināja gaļas ēdienus aizstāt ar sojas produktiem. Lai arī vilinājums apēst kādu gaļas gabaliņu joprojām ir spēcīgs, dziedātāja cenšas sevi motivēt peldkostīmu sezonas sākumam.

Sojas produktus pirmais Rakovsku ģimenē atklāja Agneses brālis Kristians, kurš bija strikti nolēmis uzturā vairs nelietot gaļas ēdienus. „Sākumā man tas likās smieklīgi un nenopietni, bet, nogaršojot un degustējot dažādus ēdienus, kas pagatavoti no sojas - pankūkas un gaļas aizvietotāju - likās garšīgi," tā par jaunatklātajiem ēdieniem stāsta Rakovska un piebilst, ka uzturā sākusi lietot arī daudz ūdens.

Atraktīvās grupas Triānas parka soliste sākusi ne tikai attiekties no gaļas, bet atsākusi nodarbības trenažieru zālē. Viņa atklāj, ka nav nemaz tik viegli, bet Rakovska ir apņēmības pilna iegūt kaut kādas formas. „Būtībā vēlos izsist tizlumu no sevis, jo tizlums ir radies no sēdēšanas pie datora, pārāk lielas ēšanas un mazkustīguma," skaidro dziedātāja.

It sevišķi grūti atsacīties no gaļas ir tāpēc, ka Agneses tētis piemājas dārzā ir ierīkojis gaļas kūpinātavu. „Un cik labi smaržo tikko kūpināta gaļiņa," viņa uzbur atmiņā gaļas smaržu.

Rakovksa arī visiem izklaides portāla Mango lasītājiem un lasītājām iesaka kaut ko darīt lietas labā, lai atbrīvotos no liekajiem kilogramiem un ķermenis iegūtu lokanākas aprises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!