Foto: Mango

Dziedātāja Liene Šomase atcēlusi divas intervijas, lai Vērmanes dārzā kopā ar draugu - LNT attiecību šova Sapņu līgava dalībnieku Mārtiņu Samuli - varētu vērot enerģiskā trio Kombuļi uzstāšanos.

Silti saģērbusies, Šomase ar Samuli vēroja Kombuļu uzstāšanos. Viņi neslēpa savu sajūsmu par enerģisko trio, kas pēc sanākušo skatītāju lūguma vairākkārt atkārtoja nu jau par hītu kļuvušo Dzīvo tā!, kā arī prezentēja savu jaunāko dziesmu Čau - arivederčī.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Šomase pastāstīja, ka ar Kombuļiem iepazinusies laikā, kad LNT veidoja pirmo sezonu konkursam Latvijas Zelta talanti. „Vienā no šova raidījumiem piedalījās gan mana māsa Kristīne Šomase, kā arī Kombuļi, kas par savu priekšnesumu saņēma tikai divas zvaigznes un neiekļuva finālā. Jau tad sapazināmies, un visi šie trīs cilvēki no Kombuļiem ļoti pārdzīvoja par žūrijas lēmumu. Viņi ir ļoti emocionāli. Turklāt pozitīvi, no kuriem var smelties ļoti daudz pozitīvas emocijas," tā par iepazīšanos ar enerģisko trio stāsta Šomase. „Viņi ir tiki pozitīvi. Vienkārši lauku cilvēki. Runā tik vienkāršiem vārdiem. Ļoti daudzi cilvēki domās, ka viņi ir zem kura katra profesionālā līmeņa, bet tas ir viņu imidžs, viņu dziesmas un attieksme. Un prieks, ka viņi to dara ar smaidu un nekaunas no tā."

Šomase pārliecināta, ka hits Dzīvo tā! Kombuļiem noteikti jāiesniedz šlāgeraptaujā. „Tā ir tautas mūzika," secina dziedātāja.

Jau pēc pāris dienām Šomase dosies prom no Latvijas, lai uzsāktu kādu jaunu projektu, kas pagaidām ir tikai tapšanas stadijā, bet 28. martā Lieni Šomasi dzirdēsim Arēnā Rīga Latvijas radio 2 jubilejas dziesmu salidojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!