Foto: Mango

Ar jauno Maskavas estrādes dziedātāju Sergeju Ašihminu Natālija Tumševica iepazinās laikā, kad abi piedalījās Krievijā populārajā šovā Zvaigžņu fabrika 7. Beidzās šovs un koncertturneja, bet Natālijai un Sergejam izveidojās romantiskas attiecības.

Pirms divām nedēļām Krievijas mūziķis no grupas Инь-Ян ieradās Rīgā, lai atbalstītu savu draudzeni un sniegtu viņai noderīgus padomus, gatavojoties Eirovīzijai.

Atklājas, ka Ašihminam bija problēmas ar vīzas nokārtošanu, lai iebrauktu Latvijā.

Ašihmins Latvijā jau viesojies vairākas reizes, bet Ventspilī viņš ir pirmo reizi. Tiesa gan, šoreiz apskatīt Ventspils skaistākās vietās un aizstaigāt līdz jūrai neizdosies, jo Natālija nopietni gatavojas Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālam. Uz Ventspili dziedātāju pavada ne tiki draugs, bet vecāki un zināmā horeogrāfe Irina Saveļjeva (muzikālā šova Hello, Jūrmala! horeogrāfe un šova fināla režisore. - Red. piez.).

Pirms lielās dienas dziedātāja atklāja, ka nedrīkst rīkot nekādas ballītes. Tumševica solās, ka piektdienas vakarā, izpildot dziesmu Dynamite, viņa būs līdz šim neredzētā ampluā. „Ja realitātes šovā man bija radīts Bārbijas tēls, tagad gribu parādīt, ka es tāda nebūt neesmu, jo varu būt stipra un asa," tā Tumševica.

Uz jautājumu, vai Ašihmins ir Natālijas mīļotais puisis, viņa noslēpumaini izvairās no atbildes, norādot, ka nevar to stāstīt. Taču sarunā ar Sergeju, viņš vairākas reizes Natāliju mīļi dēvē par savu meiteni.

Vaicāts, vai jau zināms, kas Maskavu pārstāvēs prestižajā dziesmu konkursā, dziedātājs norādīja, ka noteikti tas būs Krievijas zelta balss īpašnieks Nikolajs Baskovs. „Tā vismaz runā kuluāros," paskaidro Ašihmins.

Foto: Ingrīda Punka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!