Foto: F64

Par latvieti Natāliju Tumševicu, kas kļuva pazīstama pēc Krievijas realitātes šova Talantu fabrika, Krievijas telekanāls NTV uzņēmis dokumentālo filmu. "Telekanāla radošā komanda bija atbraukusi uz Rīgu un uzņēma par mani dokumentālo filmu," priecājas Tumševica.

Viņa zina stāstīt, ka NTV dažādos laika posmos uzņēmuši vairākas filmas par ievērojamiem cilvēkiem. "1980. gadā ir uzņemta filma par Viktoru Coju. Jau vēlāk par Filipu Kirkorovu, bet par modernās mūzikas pārstāvi NTV komanda izvēlējās veidot filmu par mani," tā Tumševica.

Krievijas telekanāla filmēšanas grupa bija atbraukusi uz Rīgu un vienu dienu sekoja līdzi jaunās vokālistes gaitām. "No rīta es devos spēlēt tenisu, tad uz interviju radio, bet vēlāk fotosesiju veikalā Decadence. Vēlāk paviesojos kādā kafejnīcā Vecrīgā, kur satikos ar saviem faniem, bet vakarā Studijā 69 prezentēju savu jauno dziesmu," uzskaita Tumševica.

Jaunā vokāliste lielākoties dzīvo uz koferiem, jo regulāri ir ceļā Maskava - Rīga un otrādi. Lai arī Maskavā Tumševica īrē dzīvokli, viņa neslēpj, ka vienmēr patīkami atgriezties mājās pie vecākiem.

Tumševica skaidro, ka savu nākotni saista ar skatuvi. Rudenī viņai beidzās līgums ar Krievijas šovu Talantu fabrika un tagad Tumševica var brīvi koncertēt kā soliste, jo līdz šim viņa apbraukāja Krieviju ar Talantu fabrikas dziedātāju trupu.

Tumševica jau izveidojusi jaunu koncertprogrammu, ar kuru plāno iekarot gan Latvijas, gan Krievijas šovbiznesa tirgu.

Foto: F64 un Ingrīda Punka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!