Foto: F64
Krievija estrādes zvaigzne Alla Pugačova (attēlā), kura savu popularitāti ik pa brīdim spodrina ar šokējošu faktu paušanu, publiski atklājusi arī savas intīmās dzīves nianses, ziņo Krievijas mediji.

Pugačova sev piederošās radiostacijas Radio Alla tiešajā ēterā negaidīti atklāti sniegusi ieskatu savā seksuālajā dzīvē, ne tikai uzsverot dzimumdzīves nozīmi, bet arī pastāstot par savām un humorista Maksima Galkina attiecībām.

"Es jums tūdaļ visu izstāstīšu - man jau ir 60 gadi, un man uz to ir visas tiesības," savu intīmo atzīšanos sākusi Pugačova. "Es seksu iedalu trīs kategorijās: skolnieciskais sekss, infantilais sekss un pieredzējušais sekss. Tā ir vienkārša gradācija, bet es to esmu radījusi pēc savas pieredzes," atzinusi dziedātāja.

"Mana jaunība aizritēja starp prostitūtām, tādēļ šo tēmu es labi pārzinu," atklājusi Pugačova un norādījusi, ka ikvienam cilvēkam vajadzētu "mīlēt seksu".

"Es bez seksa vispār nevaru dzīvot. Padomju Savienībā teica, ka seksa nav. Bet tas ir! Un vienmēr ir bijis! Ticiet man!" kaismīgi apgalvojusi pieredzes bagātā dziedātāja.

Šo savu apgalvojumu Pugačova pierādījusi arī praksē - viņa savā dzīvē sagājusies ar tik daudziem vīriešiem, ka pat visuzticamākie dziedātājas fani neņemas nosaukt precīzu Pugačovas mīļāko skaitu.

Jau vairākus gadus par Pugačovas uzticamo pavadoni kļuvis gados krietni jaunākais Maksims Galkins, un, lai gan šovbiznesa aizkulisēs mēļo, ka abus saista platoniskas attiecības, dziedātāja publiski atklājusi, ka seksuālā dzirksts starp abiem mīlniekiem mēdzot rasties negaidīti un spēcīgi.

"Mēs te nesen kopā skatījāmies grupas Vintage erotisko klipu, un tas bija tik ugunīgs, ka pēc tā noskatīšanās mums ar Maksimu... bija ļoti jautri. Mēs pēc tam par to jauki... pasmējāmies. Jā, sauksim to tā, pasmējāmies," radio tiešajā ēterā koķeti savas intīmās dzīves detaļas klāstījusi Pugačova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!