Foto: Mango

Grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska pirmdienas vakarā vienā no Pārdaugavas kafejnīcām, kas atrodas kultūrvēsturiskā ēkā, draugu, radu un fanu lokā nosvinēja savu 23. dzimšanas dienu.

Jau pa gabalu varēja pamanīt veco koka ēku, kas bija izrotāta par godu Rakovskas jubilejai. Kafejnīcas telpas bija greznotas ar 100 sirsniņu formas baloniem, ko draugi sāka pūst jau no pusdienlaika un pabeidza tikai neilgi pirms viesu ierašanās.

Svinības sākās sešos vakarā un beidzās laikus, jo, kā atzina svinību viesi, nākamā ir darba diena un ballīti nevar turpināt līdz rīta gaismai.

Dziedātājas dzimšanas dienas ballītē pulcējās radi, draugi un mūziķi - grupa PER, dziedošās dvīņu māsas Ana un Katrīne, Candy un spēcīgā vokāla īpašniece Antra Stafecka, kas bija sagatavojuši jubilārei muzikālus priekšnesumus un citas dāvanas.
Kā neiztrūkstoša sastāvdaļa Rakovskas ballītē bija Triānas parka lielākie fani.

Triānas parka soliste dāvanā no grupas biedriem saņēma fotogrāfiju kolāžu. Triānas parka menedžere Baiba Gāliņa kopā ar dziedošajām dvīnēm Rakovskai uzdāvināja somu, kas atveido tramvaju. Savulaik Agnesei topā bija tējkannas formas soma, saņēmusi jauno somu, viņa paziņoja: „Čaiņiks – tā ir pagātne.”

Kā neiztrūkstoša Rakovskas ballītes sastāvdaļa bija burbuļu pūšana, ko Agnesei vairumā piegādā veikals Lāčuks. Viesi savus vēlējumus jubilārei vakara gaitā atstāja uz rozā krāsas plakāta.

Viesus gaviļniece cienāja ar šampanieti un desmit kilogramus smagu kliņģeri, kurā ievietotās 23 svecītes Rakovska nopūta vienā elpas vilcienā.

Dzimšanas dienas ballītē gaviļniece visiem nodziedāja Triānas parka populārākas dziesmas, bet mājup devās ar ziedu pilnu automašīnas bagāžnieku.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!