Bijusī TV dīva un kreatīvās pasākumu aģentūras Chocolate Events īpašniece Sindija Vilde (attēlā) septembra sākumā bija devusies uz Austrijas Alpu ledājiem, kur fotografējās populārā fotogrāfa Sergeja Kondrašina 2010. gada erotiskajām kalendāram.

Chocolate Events īpašniece un vienlaikus arī dziedātājas Amber menedžere Sindija Vilde piekritusi Sergeja Kondrašina idejai un, nevairoties no sniega un aukstuma, drosmīgi atkailinājusies Alpu ledājos.

Kondrašins ļoti slavē savu modeli Vildi, kura neesot čīkstējusi ne tad, kad bija jādodas garā pārgājienā kalnos, ne tad, kad jāguļas aukstajā sniegā.

Kopā ar Kondrašina radošo komandu ceļā uz Alpiem devās arī viņa dzīvesbiedre un kalendāra radošā projekta direktore Bogdana Kondrašina, kā arī viņu mazā meitiņa Darja.

Fotosesija izvērtās par ekstrēmu pasākumu, jo fotografēt nācies zem vairākus gadus stāvējuša smaga ledāja, kā arī gandrīz kilometru dziļas aizas malā.

Kondrašina kalendāra erotiskās fotogrāfijas ir mākslas darbi, tāpēc Sindija Vilde noliedz, ka tajā varētu būt kaut kripatiņa no perversijas. "Sievietes ķermenis ir skaists - un vēl skaistāks, ja saplūst ar dabu, ir harmonijā ar to," sarunā ar izklaides portālu Mango atzīst Vilde.

Foto: Sergejs Kondrašins.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!