Dejotājas Violas Abramovas sapnis par balto kāzu kleitu ir piepildījies. Viņa šovasar izgājusi pie vīra arī dejotāja un skatuves partnera Rihada Mailīša. Jaunais pāris gredzenus mija Teikas dzimtsarakstu nodaļā, bet Mango piedāvā nelielu ieskatu kāzu ceremonijā.

Pēc kāzām Viola Abramova saglabājusi gan savu uzvārdu, gan pieņēmusi Riharda Mailīša uzvārdu. Pāris neslēpj, ka pēc kāzām jūtas labi. Tiesa gan, pagaidām jaunais pāris vēl nav izbaudījis medus mēnesi, jo darba pilnas rokas. Viola un Rihards jau pabeiguši iekārtot savas studijas RV Studio jaunās un plašās telpas, kurās jau sākušas pirmās deju nodarbības.

Atminoties savu kāzu ceremoniju, jaunais pāris priecājas, ka viņu vedējmāte kāzās bija dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša un abu kopīgais draugs Jurijs. Dziedātāja bija izdomājusi interesantu kāzu scenāriju, kurā neizpalika gan tradicionālās izdarības, gan jaunas idejas. "Ļoti esam pateicīgi Candy par mūsu kāzu dienu," sarunā ar izklaides portālu Mango neslēpj Rihards.

Savukārt dziedātājas Candy mīļotais vīrietis - volejbolists Jānis Pēda - kāzās pildīja jaunā pāra šofera pienākumus.

Kāzu mielasta sagatavošanā bija iesaistījusies arī jaunā līgava, kas naktī pirms kāzām gatavoja jaunā vīra mīļākos ēdienus, ar kuriem kāzu viesi mielojās vienā no pierīgas viesu mājām.

Foto: Violas Abramovas un Riharda Mailīša privātais arhīvs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!