Foto: F64
Par vienu no Latvijas seksīgākajām sievietēm atzītā televīzijas šovu vadītāja Anna Lieckalniņa nolēmusi aiziet no televīzijas un šovbiznesa uz visiem laikiem.

„Vairs raidījumus nevadīšu. Šis posms manā dzīvē ir beidzies. Aizeju no televīzijas un vēlos sevi realizēt citā jomā. Pagaidām vēl neesmu izlēmusi, ar ko saistīt nākotni. Skaidrs ir viens - ar šovbiznesu šī joma nebūs saistīta. Varbūt iešu politikā," jokojoties par saviem nākotnes nodomiem, Lieckalniņa atklājusi žurnālam Kas Jauns.

Lieckalniņai, pametot šovbiznesu, par savu finansiālo situāciju nav jāuztraucas, jo jau gandrīz gadu viņa ir kopā ar 29 gadus veco uzņēmēju Jāni Grūbi, kura futbola spēlei Lieckalniņa juta līdzi aizvadītās nedēļas nogales politisko partiju futbola turnīrā.

Savu karjeru televīzijā Lieckalniņa sāka kā vīdžejs Latvijas mūzikas kanālā (LMK), bet plašāku atpazīstamību pievilcīgā sieviete ieguva, vadot LNT raidījumus Tautas balss un Zvaigžņu lietus, kā arī TV šovu Cīņas klubs. Nu jau pāris nedēļas Anna nav redzama LMK ēterā, jo ekonomiskās situācijas dēļ televīzija uz laiku pārtraukusi sadarbību ar Lieckalniņu.

Lai arī LMK neslēpj, ka uzskata Annu par labāko vīdžeju Latvijā un pauž cerību, ka situācija uzlabosies, un viņi varēs aicināt Annu atgriezties ēterā, Lieckalniņa, kurai ir bakalaura grāds biznesā un maģistra grāds psiholoģijā, ir strikti nolēmusi - viņa televīzijā strādāt vairs nevēlas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!