Foto: F64
Miljonāra Oskara Barševska vecākais dēls arī Oskars Barševskis pēc šķiršanās no sabiedrības dāmas un Valsts ieņēmumu dienesta bijušā ģenerāldirektora Andreja Sončika meitas Anetes Sončikas un finansiālām problēmām devies prom no Latvijas, lai sāktu jaunu dzīvi Taizemē.

Žurnāls Kas jauns atklāj, ka Oskara Barševska juniora aizbraukšanas galvenais iemesls bijuši neskaitāmie parādi, kuros miljonāra dēls iekūlies pēc neveiksmīgās biznesa darbības. Turklāt Barševskis arī pārdzīvojis pērn rudenī šķiršanos no Anetes Sončikas, kura miljonāra dēlam bijusi dievietes statusā.

Kas jauns novērojis, ka beidzamā pusgada laikā Barševskis juniors bieži bija manāms dažādos Rīgas krogos lietojam alkoholiskos dzērienus. Izputējušais miljonāra dēls kādā krogā dzēris uz parāda un joprojām nav samaksājis gandrīz pusotru tūkstoti latu.

Pa burbuli nogāja arī Barševska juniora apģērbu bizness Kazahstanā, kā arī būvgružu izvešanas firma Rīgā. Turklāt arī tēvs atteicies dēlam palīdzēt atrisināt viņa samilzušās finanšu problēmas un izslēdzis vecāko dēlu no mantojuma.

Barševskis juniors bija iedzīvojies ievērojamos parādos. Kopš aizvadītā gada nogales tiesu izpildītāji labprātīgā izsolē par sākumcenu 110 000 latu jau ilgāku laiku cenšas izsolīt Barševskim piederošo dzīvokli Mežaparkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!