Neredzīgā gaišreģe Vanga savas dzīves laikā pareģoja, kā beigsies ASV prezidenta vēlēšanas 2008. gadā: ar "melnā cilvēka uzvaru" un ASV krahu. Viņa pareģoja, ka 44. ASV prezidenta vēlēšanās uzvarēs melnādainais un šis prezidents būs pēdējais šīs valsts galva, jo pēc tam Amerika sasals jeb pazudīs lielākās ekonomiskās krīzes tīmekļos. Iespējams, pazudīs dienvidu un ziemeļu štati.

Divdesmitā gadsimta slavenākā gaišreģe Vanga, pilnā vārdā Vangelija Pandeva, dzimusi 1911. gada 3. oktobrī maķedoniešu pilsētiņā Strumicā bulgāru zemnieku ģimenē. Mirusi no vēža 1996. gada 11. augustā Bulgārijā, Petričas pilsētas slimnīcā.

Aktuālie Vangas pareģojumi:

2008. - Atentāts pret četriem valdību vadītājiem. Konflikts Indostānā - viens no Trešā Pasaules kara iemesliem.

2010. - Trešā Pasaules kara sākums. Karš sāksies 2010. gada novembrī un beigsies 2014. gada oktobrī. Karš sāksies kā jau "parasts" karš, bet vēlāk tiks izmantoti kodolieroči, pēc tam - ķīmiskie ieroči.

2011. - Radioaktīvo nokrišņu rezultātā ziemeļu puslodē nebūs ne dzīvnieku, ne augu. Pēc tam musulmaņi uzsāks karu pret izdzīvojušajiem eiropiešiem.

2014. - Vairākums cilvēku cietīs no augoņiem, ādas vēža un citām ādas slimībām (ķīmiskā kara sekas).

2016. - Eiropa būs gandrīz neapdzīvota.

2018. - Par jauno pasaules lielvalsti kļūs Ķīna. Evolucionējošas valstis pārvērtīsies no ekspluatētām par ekspluatētājām.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !