Foto: EPA/LETA
Holivudas aktrise Sandra Bulloka (attēlā), kura marta sākumā "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā tika apbalvota kā labākā aktrise, nolēmusi šķirties no sava vīra - uzņēmēja un televīzijas zvaigznes Džesija Džeimsa, kurš nesen pieķerts laulības pārkāpšanā.

45 gadus vecā Bulloka abu kopīgo mājvietu Dienvidkalifornijā pametusi pāris dienas pirms masu medijos parādījās ziņa, ka viņas vīrs sievu pēdējos 11 mēnešus krāpis ar kādu tetovējumu modeli, kā arī atteikusies doties uz Lielbritāniju, kur viņai vajadzēja piedalīties filmas The Blind Side pirmizrādē.

"Neparedzētu privātu iemeslu dēļ es nevarēšu doties filmas atbalsta braucienā. Es atvainojos par sagādātajām neērtībām un pateicos visiem, kuri turpina atbalstīt mani un manu filmu," teikts aktrises oficiālajā paziņojumā.

"Sandra ir pilnīgi sagrauta. Lai gan Džesijs centās visu nokārtot, viņa no vīra aizgājusi," medijiem stāstījusi kāda abu paziņa.

Informāciju par sakaru ar slavenās aktrises vīru masu medijiem atklājusi pati modele Mišela "Bombšella" (attēlā apakšā), kura apgalvo, ka ar Džesiju Džeimsu viņa iepazinusies internetā 2009. gada aprīlī un tika pieņemta darbā viņa ekskluzīvu motociklu ražošanas uzņēmumā West Coast Choppers. Nedēļu vēlāk Džeimss viņu aicinājis uz privātu tikšanos, un abiem bijis sekss vīrieša Losandželosas birojā.

Vīrietis modeli pārliecinājis, ka viņš ar sievu jau ilgāku laiku dzīvo šķirti, bet pēc kādas nejaušas tikšanās ar aktrises draugiem viņa uzzinājusi, ka Džeimss viņai vairākus mēnešus melojis.

Modele presei arī atklājusi to, ka Bullokas vīrs laulībā jūtoties ārkārtīgi vientuļš, un tāpēc viņš mierinājumu meklējis sānsolī - modelei ar aktrises laulāto draugu esot daudz kopīga, piemēram, aizraušanās ar tetovējumiem un motocikliem.

Bulloka un Džeimss apprecējās 2005. gadā, un vēl nesen vīrietis masu medijiem lepojies ar sievas iegūto "Oskara" balvu. "Viņa ir skaista un brīnišķīga. Reizēm, uz viņu paskatoties, man aizraujas elpa. Es tik ļoti lepojos ar viņu," savu sievu slavējis viņas laulātais draugs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!