Foto: EPA/LETA
Britu izcelsmes Holivudas aktieris Orlando Blūms mēnesi pēc saderināšanās apprecējies ar austrāliešu apakšveļas modeli Mirandu Keru, piektdien pavēstīja modeles pārstāvji.

Kā pavēstīja austrāliešu apģērbu veikala David Jones pārstāvji, 27 gadus vecā Kera, kas ir zīmola modes vēstniece, nepiedalīsies sezonas atklāšanā 3. augustā, jo viņa bauda medusmēnesi kopā filmu Gredzenu pavēlnieks un Karību jūras pirāti zvaigzni.

Zīmola pārstāvji nenorādīja, kad vai kur pāris apprecējās, un piebilda, ka nekomentēs šī paziņojuma privātos aspektus. Amerikāņu žurnālisti gan noskaidrojuši, ka kāzas notikušas Losandželosā tuvāko draugu klātbūtnē.

Kera pavēstīja, ka viņa turpinās strādāt ar David Jones. "Esmu ārkārtīgi pateicīga David Jones par man doto laiku, kurā es varu izbaudīt šo savas dzīves īpašo momentu," vēsta modeles paziņojums.

Blūms ar Keru satikās apakšveļas zīmola Victoria's Secret apakšveļas skatē Ņujorkā 2006. gadā, taču kļuva par pāri 2007. Gadā (līdz tam Blūms tikās ar aktrisi Keitu Bosvortu).

Mango jau ziņoja, ka šogad notikušas vairāku Holivudas aktieru kāzas - šogad apprecējās Penelope Krusa un Havjērs Bardems, Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns, Harisons Fords un Kalista Flokhārta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!