Foto: F64
Dailes teātra aktrise Mirdza Martinsone (attēlā) pēdējā laikā aizvien biežāk dārgu skaistumkopšanas līdzekļu vietā izvēlas dabiskus produktus, bet, lai pēc ziemas atbrīvotos no uzkrātajām šlakvielām, viņa uzsākusi bērzu sulu un dabā savāktu zāļu tēju terapiju.

Sarunā ar izklaides portālu Mango aktrise Mirdza Martinsone atklāj, ka darbā viņai "iet kā pa viļņiem", tāpat kā lielai daļai cilvēku. Šajā sezonā viņai Dailes teātrī bijušas divas pirmizrādes – Gaisa grābekļos viņa atveido veco ķeizarieni Madi, bet teātra mazajā zālē spēlē komēdijā Kad citi guļ

Vaicājot, vai darba pietiek, aktrise saka, ka jānospļaujas pār kreiso plecu. "Pavasari sagaidu ar pozitīvām domām un to iesaku pamēģināt arī citiem. Es, piemēram, saskaņu rodu dabā, un tad arī rodas pozitīvas emocijas. Noteikti vajag sevi pašdisciplinēt, bet gadās arī paraudāt. Taču tad, kad deguns bijis nokārts, vajag pacelt acis debesīs," optimistiskas domāšanas principos dalās Martinsone.

Neiztrūkstoša sastāvdaļa aktrises dzīvē ir arī skaistumkopšana, jo uz skatuves vienmēr jābūt lieliskā formā. Uz jautājumu, kā viņai izdevies saglabāt teicamas ķermeņa formas, Martinsone smejas, ka par to jāsaka mammai un Dieviņam paldies.

Protams, arī viņa neiztiek bez ķermeņa kopšanas, bet dārgus kosmētikas līdzekļus aktrise nomainījusi pret vienkāršākiem, piemēram, matu masku viņa gatavo no olīveļļas, konjaka un olas dzeltenuma.

Lai attīrītu organismu no ziemā uzkrātajām šlakvielām, Martinsone pēc iespējas vairāk uzturā lieto gan bērzu sulas, gad dažādas zāļu tējas.

"Mans organisms jau labu laiku prasa tikai dabiskas lietas. Tāpēc nav dienas, kad es neizmantotu kā sejas kopšanas līdzekļus biezpienu, gurķi un krējumu. Lai labi un veselīgi izskatītos uz skatuves, tas ir tikai normāli, ka man par sevi ir jāparūpējas," piebilst aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!