Foto: AFP/Scanpix
Populārais Holivudas aktieris un režisors Mels Gibsons (attēlā) atkal nav spējis savaldīt savu emocionālo dabu un kādas televīzijas intervijas laikā rupji nolamājis raidījuma vadītāju. Lai gan aktiera izlēciens televīzijā netika parādīts, video izplatīts internetā un ātri vien guvis skatītāju atsaucību.

Intervijas, kuras mērķis bija popularizēt Gibsona jauno asa sižeta filmu Edge of Darkness, laikā raidījuma vadītājs aktieri sācis tincināt par pirms dažiem gadiem notikušo incidentu, kad Gibsons 2006. gadā tika pieķerts, braucot alkohola reibumā.

Brīdī, kad populārā aktiera vadītā automašīna nonāca policijas uzmanības lokā, tā braukusi ar ātrumu 140 km/h un Gibsonam rokās bijusi tekilas pudele. Pēc aizturēšanas aktieris policistu pamatīgi nolamājis, kā arī veltījis viņam antisemītiskas piezīmes.

Toreiz tiesa Holivudas zvaigznei piesprieda trīs gadus nosacīti un trīs mēnešu ilgu ārstēšanās kursu no alkohola, bet šī pieredze Gibsonam par labu nav nākusi - viņš televīzijas raidījuma vadītāju, kad tas tincinājis par četrus gadus veco notikumu, nosaucis par "kretīnu" ("asshole").

Tiesa gan, šis apvainojums izteikts intervijas beigās, kad aktieris bijis pārliecināts, ka ieraksts ir beidzies un mikrofoni izslēgti, tomēr internetā izplatītais materiāls liecina, ka Gibsons kļūdījies un viņa izteiktais apvainojums iemūžināts video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!