Foto: F64
Izjukušas Latvijas Nacionālā teātra 32 gadus veco aktieru Annas Klēveres un Egila Melbārža (abi kopā attēlā) attiecības - līdz šim par saskanīgāko pēri dēvētie aktieri vairs nedzīvo kopā.

Aktrise Anna Klēvere ar vīru Egilu iepazinās 1996. gadā, kad abi studēja aktiermeistarību Latvijas Kultūras akadēmijā. Pēc trīs gadu attiecībām pāris apprecējās un gadu pēc kāzām viņu ģimenē pieteicās dēls Gustavs.

Lai arī sabiedrībā Anna un Egils radīja iespaidu, ka viņi ir laimīgs un saskanīgs pāris, Klēvere publiski paziņojusi, ka abi ar vīru pašķīrušies un nolēmuši dzīvot atsevišķi.

Savukārt teātra kuluāros jau runā, ka Egils no Annas aizgājis, jo viņam apnicis sievas trakulīgais dzīvesveids. Runā, ka savulaik Annai bijis romāns ar lielo sieviešu mīlnieku, aktieri un uzņēmēju Vari Vētru. Vēl kāds teātra aprindām tuvu stāvošs cilvēks zina stāstīt, ka aktrise uzsākusi attiecības ar kādu no teātra kolēģiem, turklāt aktieris sācis dzīvot Annas un Egila kopīgajā dzīvoklī.

"Egilam vienkārši tas viss apnika un viņš izlēma aiziet," pastāstīja kāda teātra aprindām tuvu stāvoša persona, kas vēlējā palikt anonīma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!