Foto: EPA/LETA
Holivudas aktiera Džona Travoltas (attēlā) un viņas sievas Kellijas Prestonas ģimenē gaidāms pieaugums – gandrīz pirms 20 gadiem precētais pāris jau trešo reizi gatavojas kļūt par vecākiem, atsaucoties uz aktiera oficiālo paziņojumu, ziņo ārzemju prese.

"Paturēt šādu ziņu noslēpumā nav iespējams. Vēl jo vairāk tāpēc, ka ziņa ir brīnišķīga. Mēs vēlamies pavēstīt, ka mūsu ģimenē gaidām pieaugums," teikts 47 gadus vecās Prestonas un 56 gadus vecā Travoltas paziņojumā, un šo informāciju apstiprinājuši arī pāra tuvākie radinieki.

Gaidāmais mazulis būs Travoltas un Prestonas trešais bērns - ģimenē jau aug desmit gadus vecā meitiņa Ella, bet pāra 16 gadus vecais dēls Džets aizvadītā gada sākumā Bahamu salās pēc epilepsijas lēkmes mira.

Kamēr ģimene līksmo par gaidāmo ģimenes pieaugumu, Travoltu skārusi arī kāda nelaime - kādā Menas štata lidostā nelaimes gadījumā gājuši bojā divi no viņa suņiem. Abus aktiera mīluļus, kad viņi pēc pārlidojuma klaiņojuši pa lidostas teritoriju, notriecis kravas transporta līdzeklis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!