Populārā amerikāņu aktrise Brūka Šīldsa (attēlā) un bijusī tenisista Andrē Agasi sieva atklātā intervijā ASV žurnālam Heatlh atzinusi, ka jaunībā – savas modeles karjeras gados – viņai visvairāk pietrūcis seksa.

Neraugoties uz to, ka modeļu bizness nereti tiek saistīts ar dažādām izvirtībām, Šīldsai nevainību izdevās saglabāt līdz pat 22 gadiem. Te savu lomu nospēlējusi viņas māte, kura stingri kontrolēja meitas gaitas un pat attiecībās ar popmūziķi Maiklu Džeksonu nepieļāva nekādas seksuālas nodarbes.

„Uzskatu, ka ar seksu man vajadzēja sākt nodarboties daudz agrāk," intervijā atklāj skaistule, norādot, ka tas viņai būtu palīdzējis kļūt harmoniskākai.

43 gadus vecā aktrise uzskata, ka agrāka šķiršanās no nevainības būtu darījusi viņu pārliecinātāku par sevi un savu izskatu. „Domāju, ka arī manas svara problēmas koledžas gados bija saistītas tieši ar seksa trūkumu. Tolaik man bija desmit lieki kilogrami," stāsta aktrise.

Izrādās, ka Šīldsas jaunībā, kamēr visa pasaule viņu dievināja, aktrise sevi uzskatīja par neglītu. Tiesa, tagad viss esot mainījies un aktrise ar savu ārējo izskatu ir mierā. „Gadiem ejot, es jūtos arvien jaunāka. Lai arī runāju kā pieaugusi un spēlēju pieaugušo lomas, sirdī es tomēr esmu palicis bērns," stāsta aktrise.

Brūka Šīldsa pasaules slavu iekaroja ar visai netradicionālām lomām. 12 gadu vecumā viņa spēlēja mazgadīgu prostitūtu Luija Mala filmā Saldā mazulīte (Pretty Baby), bet 14 gadu vecumā - filmā Zilā lagūna (The Blue Lagoon), kas vēstīja par diviem jauniem mīlniekiem uz vientuļas salas. Kā tagad atklājies, vēl ilgi pēc šīm erotiskajām filmām saglabājusi nevainību.

Video: fragmenti no erotiskās filmas Zilā lagūna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!