Foto: Mango

Rīgas bērnu un jauniešu teātris RīBēJa MuTe pēc pazīstamās Rūdolfa Blaumaņa pasakas Velniņi motīviem iestudējis ģimenes mūziklu, kurā galvenās lomas atveidos dziedātājas Candy jeb Liene Bronuša (attēlā) un Aisha jeb Aija Andrejeva.

Candy uz mūzikla mēģinājumiem bieži vien dodas ar savu mazo dēlēnu Sebastianu Matiasu, un jauniestudējuma veidotāji jau novērojuši, ka arī Candy dēlēnam piemīt aktiera talants.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Candy smejot atzīst, ka viņai nebūs grūti iejusties velniņa lomā, jo pašai mājās dzīvo mazs velnēns, kā arī ar savu skatuves partneri Aishu nav problēmas sastrādāties, jo meitenēm draudzīgas attiecības ir jau vairāk nekā septiņus gadus.

"Mums nav kauns vienai ar otru spēlēties vai iebakstīt, vai iedunkāt. Saspēle ir viegla bez barjerām un robežām. Mēs kā velniņi varam sprinģot un taisīt trikus," skaidro Candy.

Jānis Apeinis mūziklā atveidos saimnieku, bet Annija Putniņa iejutīsies princeses tēlā. Viņu gan nebūs iespēja vērot tradicionālajā princešu kleitā, bet gan daudz mūsdienīgākā tēlā, savukārt dižvelna lomu izpildīs dziedātājs Niks Matvejevs.

Izrādes organizatori uzsver, ka nekas mūziklā Velniņi nenotiks, izmantojot fonogrammu, jo viss dziedājums un muzikālais izpildījums būs "dzīvā" mūzika, ko paspilgtinās Jāzepa Mediņa Mūzikas skolas zēnu koris Romāna Vanaga vadībā. Mūzikla Velniņi pirmizrāde norisināsies 6. maijā VEF Kultūras pilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!