Foto: Mango
Otrdien Latvijas Nacionālajā teātrī risinājās pirmā kolektīva tikšanās pēc vasaras atvaļinājuma. Tās laikā par pagājušās sezonas labākās mīlētāja lomas atveidotāju tika apbalvota aktrise Liene Gāliņa (attēlā).

Gāliņa, kura kā labākā mīlētāja tika apbalvota par titullomu izrādē Aija, saņēma Veltas Līnes gredzenu un tika atzīta arī par aizvadītās sezonas nodarbinātāko aktrisi. Pēc pasākuma oficiālās daļas aktrise neslēpa savu pārsteigumu par atzinību. „Jūtos kā piedzērusies," sarunā ar izklaides portālu Mango smejoties atzina jaunā aktrise, kura decembrī kļūs par māmiņu savam otrajam mazulim.

Jauno sezonu Gāliņa ir uzsākusi, esot mātes cerībās, bet tas sievieti nebiedē. „Nākotnē raugos mierīgi un zinu, ka darbi ir un būs. Man ir ļoti pretimnākoši kolēģi, un teātra vadība arī atbalsta, tā kā bez darbiņa nepalikšu," stāsta aktrise, kurai jau tuvākajās dienās sāksies darbs režisora Regnāra Vaivara bērnu izrādē Makss un Morics. „Protams, ir jāievēro piesardzība un jāapzinās, ka esam divi vienā un nevar šaut pār strīpu!"

Par pagājušās sezonas labāko aktrisi Latvijas Nacionālajā teātrī tika atzīta Dace Bonāte, kurai tika pasniegta Elzas Radziņas kaklarota, savukārt kā pagājušās sezonas labākais aktieris Kārļa Sebra gredzenu no Ulda Dumpja rokām saņēma Mārcis Maņjakovs. Pagājušās sezonas nodarbinātākais aktieris bijis Ainārs Ančevskis.

Mango piedāvā nelielu ieskatu Latvijas Nacionālā teātra jaunās sezonas atklāšanas pasākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!