Foto: EPA/LETA

Mančestras puišu grupa Take That paziņojusi par darba beigšanu pie jaunā albuma, kura ierakstā pēc 15 gadu ilga pārtraukuma kā pilntiesīgs loceklis piedalījis arī Robijs Viljamss (attēlā), ziņo BBC News.

Jaunā albuma nosaukums pagaidām netiek izpausts, bet gaidāms, ka tas nāks klajā 2010. gada novembrī. Šis jau būs grupas sestais albums, un tajā kā dziesmu līdzautori figurē visi pieci oriģinālie grupas dalībnieki.

Robijs Viljamass karjeru grupā Take That uzsāka 1990. gadā un kļuva par tās jaunāko dalībnieku. Piecus gadus vēlāk viņš grupu pameta un uzsāka solo karjeru, bet drīz vien oficiāli izjuka arī Take That.

Desmit gadus vēlāk Garijs Bārlovs, Hovards Donalds, Džeisons Orandžs un Marks Ouvens pieņēma lēmumu grupas darbību atjaunot un pat ierakstīja divus albumus, tomēr Robiju Viljamsu sastāvā vairs neaicināja.

Savulaik Viljamss kā iemeslu aiziešanai no grupas minēja atšķirīgus uzskatos par radošajiem procesiem: dziedātāju neapmierināja, ka lielāko daļu Take That dziesmu sacerēja tā brīža grupas līderis Garijs Bārlovs, kurš lielākoties arī pats uzņēmās galvenā vokālista pienākumus.

Lai gan kā solo mākslinieks Viljamss pēc grupas izjukšanas guva vislielākos panākumus, Take That aizsāktā tradīcija dziedāt "lipīgas" popdziesmiņas uz daudziem gadiem iedvesmojusi visus tās dalībniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!