Foto: Mango

Latvijā populārais dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) šonedēļ pabeidzis darbu pie sava vasaras hita Es skrienu versijas igauņu valodā, un savu veikumu ar nosaukumu Ma Jooksen jau nodevis Igaunijas klausītāju vērtējumam.

Reinika vasaras sākumā prezentētā dziesma Es skrienu īsā laikā iekaroja plašu atsaucību latviešu klausītāju vidū, par ko liecina arī lielais skaits internetā izvietoto video ar jauniešiem, kuri brīvo laiku pavada, dejojot dziesmas klipā redzamo deju.

Igauņu medijiem Reiniks, prezentējot dziesmu, atzinis, ka latviešiem ar Igauniju ir daudz kopīga, kā arī paudis pārliecību, ka dziesmas stāsts būs viegli saprotams jebkuram cilvēkam Igaunijā.

"Dziedāt igauņu valodā man bija liels izaicinājums un patīkama pieredze," stāstījis Reiniks un paudis cerību, ka igauņi šo dziesmu iemīlēs tāpat kā latviešu klausītāji.

Latviešu mūziķim dziedāšana igauņu valodā bijis grūts pārbaudījums, jo tā esot gana sarežģīta valoda, tomēr Reiniks paļaujas uz to, ka igauņi nebūs pārlieku kritiski pret viņa veikumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!