Foto: Publicitātes foto

Pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) šonedēļ prezentējis savu jaunāko videoklipu savam šīs vasaras hitam - dziesmai Es skrienu. Pats mūziķis gan šo klipu dēvē par īsfilmu.

Videoklipa filmēšana trīs dienas risinājās Reinika dzimtajā Tērvetē, un gan pats mūziķis, gan viņa daiļrades cienītāji šo video novērtējuši kā veiksmīgāko un vērienīgāko no līdz šim veidotajiem Reinika klipiem.

Filmēšanas procesā darbojušies aptuveni simts cilvēku - klipa režisore ir grupas Jumprava mūziķa Aigara Grāvera dzīvesbiedre Aija Strazdiņa, bet scenāriju rakstījis pats Reiniks, kurš savulaik ASV mācījies aktiermākslu.

Videoklips dziesmai Es skrienu ir romantiski komisks stāsts ar action filmu elementiem par notikumiem kādā Latvijas ciematiņā vasaras vidū, kad meitene savam mīļotajam dod pēdējo iespēju glābt viņu sabojātās attiecības.

Dziesma Es skrienu, kas radīta kopā ar savu labu draugu un kolēģi Mārtiņu Freimani un ko Reiniks raksturojis kā "īstu vasaras dziesmu",  plānota kā vienīgais singls pirms mūziķa jaunā albuma iznākšanas, kuru kompānija Mikrofona ieraksti cer izdot šī gada septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!