Foto: Mango

Dziedātāja Inese Cibuļska (attēlā) no leģendārajām grupām Kombuļi un Buļi Buļi Com jūlija beigās Lietuvas pilsētā Šventojā ar savu mīļoto vīrieti Bendu Jensenu Storgārdu un tuvākajiem draugiem svinēs 31. dzimšanas dienu. Taču svelmainajos vasaras vakaros Inese Priekulē rīko publiskus brīvdabas mēģinājumus, kuros beidzot atkailinājusi kājas, jo uzstājas bez biksēm.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese stāsta, ka šovasar jau pāris vakarus mīļotā vīrieša Benda īpašumu teritorijas vasaras mājas pagalmā sparīgi muzicē.

"Var teikt, ka muzicēju Priekules iedzīvotājiem bez maksas. Pirmajā vakarā bija ieradušies 50 klausītāji, bet otrajā vakarā 30 cilvēki, kuri dziedāja līdzi un klausījās, kā dziedu es. Šī muzicēšana jau izvērtusies par tādiem kā publiskiem mēģinājumiem brīvdabā. Pēc tam, kad beidzu dziedāt, cilvēki neiet prom - mēs pļāpājam, es dalu autogrāfus un dāvinu Kombuļu debijas albumu.

Super cilvēki dzīvo Priekulē! Vispār tā sparīgāk mēģinu tāpēc, jo 14. augustā Priekulē būs pilsētas svētki, kuros uzstāšos kā dziedātāja ar skatuves pseidonīmu - Inese Priekule.

Bends man nesen nopirka jaunu aparatūru - tumbas, mikrofonu un pastiprinātāju, lai varu dziedāt arī brīvā dabā. Tā kā uz pilnu klapi nu varu strādāt. Vienīgais mīnuss ir dueta partneris. Jau iepriekš stāstīju, kā bēdīgi beidzās sadarbība ar Kristapu.

Tāpēc ar Mango starpniecību vēlos aicināt kārtīgu mūziķi, kurš gribētu ar mani sadarboties un kuram būtu nopietna attieksme pret darbu. Svarīga ir arī muzikālā pieredze - cilvēkam, kurš vēlas pietiekties, jāprot dziedāt un spēlēt sintezators. Lai cilvēks ir atvērts un nejūtas sasaistīts, strādājot ar tādu cilvēku, kā mani. Un pats galvenais, lai šim cilvēkam galvā nav simts un viens tabu," uzskaita Inese.

Taču visvairāk Inese pirms savas 31. dzimšanas dienas priecājas par to, ka beidzot jūtas laimīga un mīlēta sieviete. "Beidzot jūtos kā sieviete, jo vairs neuzstājos uz skatuves biksēs kā Kombuļu laikos. Ēriks jau man neļāva ne kleitas, ne svārkus vilkt. Tikai tagad 31 gada vecumā izbaudu, kā ir dziedāt bez biksēm, un Bends mani iedrošina, ka man ir skaistas kājas, kuras vajag izcelt, nevis slēpt zem biksēm," skaidro Inese.

Dziedātāja jau atkal kaļ nākotnes plānus un jau ziemā plāno startēt Dānijā populārajā TV šovā Jaunie talanti. "Tas šovs ir kā fabrika, kuras laikā tiek atrasti jauni talanti. Nu, galvenais jau ir piedalīties un iegūt jaunu pieredzi," savu izvēli piedalīties šovā pamato Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!