Foto: Mango

Grupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska (attēlā), kura pēdējā laikā muzicējusi kā solo māksliniece ar skatuves vārdu Inese Saulīte, ar 17 gadus veco Kristapu Privku no Limbažiem nodibinājusi jaunu duetu, kam dots nosaukums Buļibuļi Com.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese atklāj, ka šobrīd viņas dienas piepilda tikai un vienīgi darbs, tāpēc privātās dzīves drāmas viņa uz brīdi piemirsusi. Dziedātāja neslēpj, ka jūtas emocionāli saviļņota par jauno duetu Buļibuļi Com un jaunatklāto talantu Kristapu, kurš tikai jūlija beigās svinēs savu pilngadību.

Vaicājot, kā Inese atradusi jaunu skatuves kompanjonu, viņa atklāj, ka Kristaps Privka no Limbažiem Inesi uzmeklējis sociālajā tīmeklī draugiem.lv un pēc neilgas komunikācijas draugos devies ceļā, lai pēc sešām stundām satiksmes autobusā jaunie skatuves kompanjoni tiktos Priekulē, kur šobrīd ir Ineses dzīvesvieta.

Savukārt Kristaps stāsta, ka jau sen lolojis sapni par nopietnu skatuves darbību. "Jau tad, kad mācījos Limbažu rajona Korģenes pamatskolas 1. klasē, sāku dziedāt un pēc tam, kad pārgāju mācīties uz Pāles pamatskolu nopietni pievērsos dziedāšanai. Spēlēju klavieres un sintezatoru, pats aranžēju un rakstu dziesmas. Esmu tagad uz skatuves kopā ar Inesi, rakstām jaunas dziesmas un sapņojam par abu kopīgo dziesmu albumu un dalību šlāgeraptaujā," atklāj Kristaps.

Runājot par dueta jauno nosaukumu, Inese atklāj, ka dueta nosaukums Buļibuļi Com ir kā atvasinājums no Kombuļiem. "Nesauksimies jau par Kombuļiem 2, bet jaunais nosaukums šā kā tā asociējas ar grupu Kombuļi. Nosaukumu izdomāja Kristaps, un es piekritu," stāsta Inese, kura pēdējā laikā muzicē arī psihologa Kaspara Bikšes lekciju ciklos.

"Psihologs lasa lekcijas par meliem, žestiem, mācību programmām, un es pa vidu uzdziedu. Sākumā lekcija, tad seko dziesma par lekcijas tēmu. Pagaidām gan negūstu finansiālu labumu no uzstāšanās, bet septembrī jau sāksim nopietnāk domāt arī par finansiālu atlīdzību," skaidro Inese.

Dueta Buļibuļi Com dalībnieki nebūt nav vienaudži, bet Kristaps atzīst, ka viņu nemulsina fakts, ka skatuves partnere ir par viņu vecāka. "Man jau nevajag Inesi, bet gan skatuvi," paskaidro Kristaps, bet Inese piebilst, ka viņai pietiek ar Benda mīlestību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!