Foto: Publicitātes foto
Pagājušajā gadā Ivo Fomins (attēlā) izdeva savu ziemassvētku rokenrola albumu ar visgarāko nosaukumu "Mamma man pagājušajos Ziemassvētkos uzdāvināja ģitāru un es sākumā nezināju, ko ar to iesākt, bet tad iemācījos pāris labus un gruntīgus hārdroka akordus un tagad jūs varat paklausīties, kas no tā visa sanācis…"

Tajā roka versijās latviski bija iedziedāta pasaules Ziemassvētku klasika, bet šogad Ivo sadarbībā ar somu rokgrupu Reckless Love kopīgi pārrakstījis vienu no šī albuma galvenajiem skaņdarbiem Jingle Bells (Zvaniņš skan) un tagad startē Baltijas un arī Somijas radiostacijās.

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Jingle-Bells.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā informē Mikrofona ierakstu pārstāvji, ideja par šāda kopdarba radīšanu radās, kad Universal Music, ar ko somiem ir līgums, pārstāvji viesojās MicRec birojā, kur viens otram prezentēja savus māksliniekus. Abu šo mākslinieku radošā darbība šķita tik ļoti radniecīga, ka tika nolemts kopīgi ierakstīt vienu skaistu Ziemassvētku dziesmu.

Grupas Reckless Love līderis Olli saka : "Ou! Mēs studijā pavadījām fantastisku dienu un izpriecājāmies uz nebēdu! Šis ir viens riktīgs rokenrola gabals un Ivo ir labs!"

Ivo Fomins: "Nu, baigi forši. Man ļoti patīk šāda veida sadarbība un man šķiet, ka mums kopā ir izdevies kaut kas labs. Pavisam nesen ierakstīju duetu ar krievu rokzvaigzni Aleksandru Ivanovu no grupas Rondo. Tagad uztrakojām ar somiem. Priecīgus Ziemassvētkus!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!