Foto: Mango

Dziedātājs Intars Busulis (attēlā) kļuvis par jauno radio SWH ētera personību, un turpmāk katru darba dienu no pulksten 16 līdz 19 viņu radio ēterā varēs dzirdēt programmas Braucamais laiks līdzšinējā vadītāja Egona Reitera vietā.

"Savā ziņā to, ko Intars darīs ēterā, raksturo viņa dziesma Sastrēgums," portālam diena.lv piektdien, 16. aprīlī , atklājis radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, norādot, ka Busulis varētu būt kā palīgs gan satiksmes dalībniekiem, gan ceļu policijai.

Tā kā līdz šim radio klausītāji šajā laikā bija ieraduši dzirdēt Egona Reitera balsi, rodas likumsakarīgs jautājums par viņa nākotni radiostacijā, bet Šipkēvics situāciju skaidrojis nelabprāt.

"Varam pieņemt, ka patlaban radio ir play off laiks - visi spēlētāji vēl ir uz laukuma, taču treneris vēl nezina, kuri spēlētāji sāks jauno sezonu," visnotaļ tēlaini izteicies radiostacijas vadītājs un atteicies atbildēt uz jautājumu, vai darbu radiostacijā pametīs vēl kāds dīdžejs.

Šipkēvics arī atklājis, ka jau tuvākajā laikā SWH būs vēl citas jaunas ētera personības, taču to vārdus nosaukt pagaidām nevēlējās. "Gatavojam programmā izmaiņas, būs arī citi atpazīstami cilvēki," nelielu ieskatu nākotnes plānos sniedzis Šipkēvics.

Busulis radio ēterā sāks darboties no 5. maija, un viņa līgumā ar radiostaciju atrunāts tas, ka dziedātāja muzikālā darbība ir prioritāte - ja ētera laikā dziedātājam būs jāatrodas kādā festivālā, par tur notiekošo viņš no savas atrašanās vietas ziņos tiešraidē.

Pats dziedātājs piektdien notikušajā preses konferencē izteica cerību, ka raidījuma laikā varēs atskaņot to mūziku, kas viņam patīk. "Ceru, ka būs kāds  brīdis raidījumā, kad varēšu likt mūziku pēc savas izvēles. Piemēram, rubrika Intars uzliek," sapņojis dziedātājs un pieļāvis, ka tādā gadījumā radio ēterā varētu skanēt gan viņam pēdējā laikā tik tuvā arābu mūzika, gan paša jaunākie ieraksti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!