Foto: Mango

Populārais pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā), turpinot sava aizvadītās vasaras hita Es skrienu slavas gājienu, beidzot klausītāju vērtējumam nodevis šīs dziesmas versiju krievu valodā Я бегу.

Dublēt krievu valodā iedziedātās dziesmas videoklipu Reinikam palīdzējusi viena no viņa tuvākajām draudzenēm, dejotāja un dažādu šovu dalībniece Aleksandra Kurusova, kura ierunājusi klipa liriskās varones tekstu.

Nedēļas nogalē pie Reinika daiļrades cienītājiem nonāca arī dziesmas Es skrienu versija itāļu valodā Correrò da te, un arī tajā dziedātājs talkā aicinājis vienu no saviem draugiem - viņa tekstu klipā ierunājis karstasinīgais itālis Roberto Meloni.

Mango jau ziņoja, ka dziesmas oriģinālu komponējis pats Reiniks, bet vārdus viņš radījis kopā ar daudzu pašmāju hitu autoru Mārtiņu Freimani. Dziesma tika prezentēta šīs vasaras sākumā un piedzīvoja neticamus panākumus gan Latvijā, gan kaimiņvalstīs - šobrīd Reiniks šo dziesmu jau ir ierakstījis igauņu, lietuviešu, angļu, kā arī itāļu un krievu valodās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!