Foto: Publicitātes foto

1. jūlijā Rīgā, Sapņu fabrikā, koncertu sniegs ietekmīgie amerikāņu alternatīvā roka meistari - grupa Faith no More (attēlā). Šis būs vienīgais mūziķu koncerts Baltijā, informē koncertaģentūra FBI.

Faith no More tikai pirms neilga laika paziņoja par atkalapvienošanos, un šis vairāk nekā desmit gadus gaidītais notikums uzreiz izraisīja lielu rezonansi mūzikas pasaulē. Grupa kā galvenie mākslinieki uzstāsies šīsvasaras lielākajos Eiropas rokfestivālos - Download Lielbritānijā, Greenfield Šveicē, Hurricane Vācijā, Roskilde Dānijā, Open'er Polijā, Pukkelpop Beļģijā.

Grupa kocertēs tādā pat sastāvā kā 1998. gadā, kad Faith no More pārtrauca savu darbību. Faith no More nepievienosies tikai ģitārists Džims Mārtins, kurš grupu pameta 1993. gadā.

Jūnijā grupa izdos savu labāko dziesmu izlasi, kurā tiks iekļauti arī hiti Midlife Crisis un Easy no albuma Angel Dust, kas Lielbritānijā ieņēma 2. vietu un ir veiksmīgākais Faith no More albums. Visā pasaulē tas tika pārdots vairāk nekā trīs miljonos eksemplāru.

Biļetes uz Faith no More koncertu Latvijā pārdošanā nonāks ceturtdien, 14. maijā, plkst. 10.00 un tās varēs iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā. Stāvbiļetes cena būs 26 Ls. Būs pieejamas arī sēdvietu biļetes balkonā, to cena 36 Ls.

No otrdienas, 12. maija, plkst. 10.00 tiks uzsākta koncerta biļešu iepriekšpārdošana FBI koncertu kluba biedriem. Pirmo 200 stāvbiļešu akcijas cena būs 21 Ls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!