Foto: Publicitātes foto

Jaunā puišu grupa Sirenna nolēmusi pārsteigt vai pat šokēt sabiedrību, piedaloties fotosesijā, kurā grupas dalībnieki fotografējās ar plikiem dibeniem.

Grupas Sirenna atraktīvie dalībnieki dzīvo Jūrmalā. Ideja par grupas dibināšanu pieder bundziniekam Aivim Jakubovam un basģitāristam Ivaram Umbraško.

Pašlaik grupas sastāvā ir pieci cilvēki. Šogad dziedošie puiši ieplānojuši sarīkot koncertturneju pa lielākajām Latvijas pilsētām ar koncertprogrammu Sniegbaltīte.

Lai gan ekshibicionistu tieksme puišiem piemīt, grupas dalībnieki noliedz, ka kādreiz varētu apmeklēt arī nūdistu pludmali. Tiesa, viņi atzīst, ka ir gatavi realizēt visneprātīgākās idejas.

Jaunākais grupas singls Sniegbaltīte Kurzemes radio raidījuma Reaktors topā ierindojies pirmajā vietā (audio).

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/SniegbaltiiteMaster-Sirenna.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Grupas Sirenna tuvākā uzstāšanās paredzēta Valentīna dienā klubā Alcatraz. Vakara gaitā paredzēts arī striptīzs. Pagaidām nav zināms, vai arī grupas puiši tajā piedalīsies.

Mango jau rakstīja, ka bijušais The Smiths līderis Morisejs pozējis kails sava jaunā singla I'm Throwing My Arms Around Paris vinila plates vāka noformējumam. Albuma fotogrāfijā intīmākās ķermeņa daļas piesedz vien 18 cm lielas vinila plates. Novēlam puišiem tādu pašu slavu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!