Foto: Publicitātes foto

Grupa Tumsa savu jauno albumu Suns 9. oktobrī prezentēs dzīvnieku patversmē Dzīvnieku draugs. Tieši tur grupas līderis Mārtiņš Freimanis pirmo reizi saticies ar savu sunīti Pepi, kurai veltīts jaunais albums, informē grupas atbalstītāji.

Tikmēr radiostacijās jau sākusi skanēt grupas jaunākā dziesma Bet maijpuķītēm jāpaliek, bet TV seriālā Neprāta cena jaunajās sērijās dzirdams duets ar Jenny May Un varbūt mēs.

Albumā ierakstā piedalījušies arī Jenny May, Ance Krauze, Ella, Kaža un citi. Par godu Latvijas Valsts 90. gadadienai ierakstīts duets ar Anci Krauzi - latviešu tautas dziesma Ai, bāliņi. Ance Krauze albumā parādās vēl vienā labā, sen aizmirstā Raimonda Paula dziesmā Tāls Parīzes radio, kas ir viena no albuma pārsteidzošākajām pērlēm.

Grupas iepriekšējais studijas albums 1 000 000 it nekā nāca klajā 2004. gadā, tam sekoja labāko dziesmu izlase 2006. gadā un debijas albuma Putni pārizdošana 2007. gadā.

Albuma iznākšanai sekos nu jau par tradīciju kļuvušie grupas lielkoncerti, kas notiek reizi divos gados: 1. novembris - Liepāja, 8. novembris - Valmiera,17. novembris - Ventspils, 21. novembris - Ķīpsala.

Īpaša loma koncertu norisē ierādīta Mārtiņa Freimaņa kucītei Pepei, kura ir arī koncertsērijas simbols. Starp citu, Pepe nesen laidusi pasaulē sešus kucēnus, radot papildus stresu jau tā noslogotajam saimniekam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!