Foto: EPA/LETA

Žurnāls People publicējis ikgadējo visstilīgāk tērpto pasaules šovbiznesa zvaigžņu sarakstu, kura pirmajā vietā šoreiz iekļuvusi Holivudas aktrise Dženifera Anistone (attēlā).

Žurnāla aptaujātie modes eksperti Anistones ģērbšanās stilu nodēvējuši par "amerikāņu klasiku" un atzinuši, ka, ierodoties uz dažādiem pasākumiem, viņa ir viena no tām retajām aktrisēm, kura acumirklī piesaista visu klātesošo uzmanību, jo lieliski spēj piemeklēt savu augumu vislabāk izceļošo apģērbu.

Otrajā topa vietā ierindojusies barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna, kuru modes eksperti nodēvējuši par "drosmīgo dīvu" - šo statusu viņa izvēlējusies, jo nepārtraukti eksperimentē ar savu izskatu un apģērbu, tomēr vienmēr izskatoties valdzinoši.

Gaumīgāk ģērbto slavenību saraksta trešajā vietā ierindojusies Holivudas aktrise Džesika Alba, kura, pateicoties savai spējai kombinēt ikdienas apģērbu ar svētku drānām, nodēvēta par "kombināciju meistari".

Par ceturto stilīgāko šovbiznesa zvaigzni atzīta amerikāņu aktrise un dziedātāja Lea Mišela, bet pirmo piecinieku noslēdz filmas Avatar zvaigzne Zoja Saldana, kura ieguvusi titulu "sarkanā paklāja karaliene".

Amerikāņu dziedātāja, bijusī grupas No Doubt soliste Gvena Stefani, kura ierindojusies topa sestajā vietā, nodēvēta par "māmiņu rokeri", bet viņai topā seko Lielbritānijas prinča Viljama draudzene Keita Midltone, amerikāņu aktrise Reičela Bilsona, sabiedrības dāma un televīzijas "seja" Olīvija Palermo, bet stilīgāk tērpto slavenību topu noslēdz modele Daiena Krīgere. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!