Foto: Mango

12. maijā t/c Spice norisinājās modes skate Mežģīnes, zīds un noslēpumi, kurā šovgrupas Kaprīze dejotājas demonstrēja šīs vasaras apakšveļas un peldkostīmu jaunākās kolekcijas, bet sabiedrībā pazīstamas dziedātājas vairījās atkailināties un izrādīja vasarīgas kleitas.

Apakšveļas parādē noraudzījās arī viens no tirdzniecības centra apmeklētājiem – finanšu ministrs Einars Repše, kurš, nejauši nokļuvis notikumu epicentrā, nespēja novērst skatienu no pusplikajām modelēm.

Peldkostīmu un apakšveļu jaunāko kolekciju modes skati vadīja aktieris Andris Bulis, bet skates kopējo stilu veidoja stiliste Dana Podkalne. Deju šovgrupas Kaprīze dalībnieces ne tikai sniedza deju priekšnesumus, bet arī demonstrēja jaunāko peldkostīmu un apakšveļu kolekciju tendences no Spices lielākajiem apģērbu veikaliem.

Savukārt dziedātājas Jenny May, Ginta Ēķe, Kristīna Zaharova, kā arī deju studijas RV Studio īpašniece Viola Abramova-Mailīte un pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs demonstrēja krāšņus pludmales un vasaras apģērbus.

Lai gan sākotnēji bija izziņots, ka sabiedrībā populārie skates dalībnieki izrādīs arī apakšveļas un peldkostīmu kolekcijas, viņi, dodoties uz mēles, kautrīgi atturējās atkailināties.

Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja vērot arī Spices direktores Ivetas Lāces un aktiera Andra Buļa karstasinīgo salsas deju, ko abi bija apguvuši Violas un Riharda Mailīšu vadībā. Noslēgumā skates viesi tika cienāti ar Ekselences saldējumu, kurš atradās Latvijā lielākajā, 160 litru ietilpīgajā saldējuma baseinā.

Mango piedāvā ieskatu modes skates Mežģīnes, zīds un noslēpumi norises gaitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!