Foto: EPA/LETA

Pusaudžu vampīru sāgas Twilight (Krēsa) 24 gadus vecā zvaigzne Roberts Patinsons (attēlā)nokļuvis sieviešu žurnāla Glamour seksīgāko vīriešu topa pirmajā vietā, lai gan aktieris ne reizi vien intervijās atzinis, ka ir muļķīgi viņu par tādu uzskatīt un ka viņš drīzāk līdzinās transvestītam.

Lasītāju balsojumā otrais seksīgākais pēc Patinsona atzīts viņa ekrāna partneris - 18 gadus vecais Teilors Lotners, kurš tīņu iemīļotajās filmās spēlē vilkati Džeikobu Bleku.

Savukārt trešajā vietā ierindojies amerikāņu modelis un aktieris Aiens Somerholders, kurš spēlē ne mazāk populārajā televīzijas seriālā The Vampire Diaries, kas augusta sākumā notikušajā Teen Choice Awards apbalvošanas ceremonijā saņēma astoņas balvas.

Arī ceturto vietu ieņēmis "vampīrs" - austrāliešu aktieris Ksavjers Semjuels, kas Krēslas franšīzes trešajā filmā The Twilight Saga: Eclipse (Aptumsums) spēlē Railiju Baiersu. Galu galā piecinieku noslēdz Kellans Latss, kas vampīru sāgā atveido galvenā varoņa Evarda Kallena pusbrāli Emetu.

Seksīgāko vīriešu desmitniekā iekļuvis arī 16 gadus vecais kanādiešu puisēns Džastins Bībers, 40 gadus vecais skotu aktieris Džeralds Batlers un amerikāņu aktieris Čenings Tatums. Džonijs Deps, kurš pērn ieņēma otro vietu, šogad noslīdējis uz sesto.

Savas pozīcijas zaudējuši arī citi atzīti "seksa simboli" - piemēram, Deivids Bekhems no ceturtās vietas noslīdējis uz 21., Breds Pits - no piektās uz 33., kā arī Džordžs Klūnijs - no septītās vietas viņš sāpīgi piezemējies 35.

Ar pilnu Glamour izveidoto sarakstu var iepazīties šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!