Foto: Mango

LNT šova Dziedošās ģimenes laikā aizvadītās svētdienas vakarā Sapņu fabrikā visskaļākās ovācijas izskanēja Riču ģimenes (attēlā) muzikālajam priekšnesumam. Lai arī daudzi netic Riču ģimenes radniecībai, puiši gatavi parādīt pasi ikvienam interesentam.

Izklaides portāls Mango jau iepriekš rakstīja, ka dziedošā Riču ģimene nav savā starpā sveši cilvēki, bet radinieki. Rinaldo jeb Ritvars Sunītis ar Kasparu ir brāļi, bet gaišās ādas un matu krāsas īpašnieks Kaspars abiem romu izcelsmes brāļiem ir radinieks no latviešu puses.

Taču šova aizkulisēs var dzirdēt, ka Riči savā starpā sarunājas romu valodā. Kā smejas Rinaldo, čigānu valoda palīdz savā starpā pārrunāt dažādas nianses un noslēpumus.

Aizvadītās svētdienas raidījumā Riču ģimene izpildīja Raimonda Paula dziesmu Nepalaid garām. Kaspars sarunā ar Mango stāsta, ka Paula dziesmu izvēlējušies, jo iepriekšējā šova raidījumā Maestro ieteicis Ričiem nodziedāt kaut ko asāku.

"Mēs Maestro klātienē apsolījām viņa paša komponētu dziesmu ar čigāniskiem motīviem, lai pilnā krāšņumā varētu redzēt romu dejotājas. Maestro atbildēja, ka ar nepacietību gaidīs nākamo šovu. Solījums tika izpildīts."

Savukārt Rinaldo šova laikā atklājis ne tikai savu vokālu, bet arī romu tautas dejotprasmi, kurā galvenais akcents tiek likts uz kāju un roku kustībām. Rinaldo, runājot par šovu, atklāj, ka citas ģimenes Riču ģimene nevienu brīdi nav uztvērusi kā sīvus konkurentus, bet simpātiskākā Ričiem šķiet Vītolu ģimene.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!