Foto: EPA/LETA
Jau augusta vidū Latvijā plāno ierasties indiešu aktrise Karīna Kapura, kura Bolivudas filmu industrijā darbojas ar vārdu Bebo, – populārā aktrise šeit iecerējusi atzīmēt sava mīļotā vīrieša dzimšanas dienu.

32 gadus vecā Bolivudas zvaigzne Kapura ir pasaulē slavenas aktieru dinastijas pārstāve, un Latvijā viņa ieradīsies apsveikt savu mīļoto vīrieti, aktieri Saifu Ali Hanu (abi attēlā), kurš jau ir Latvijā, bet filmēšanā mūsu valstī piedalīsies no 25. augusta līdz 22. septembrim.

Aktrises pārstāvis ir apstiprinājis, ka Kapura, kura šobrīd filmējas Londonā, producentam ir palūgusi divas dienas, lai atbrauktu uz Latviju, bet tas, kā pāris atzīmēs zīmīgo datumu, pagaidām nav zināms.

"Katra detaļa noteikti ir izplānota līdz sīkumam, bet Bebo, kura ir privātpersona, nevēlas sniegt publisku informāciju par dzimšanas dienas plāniem," skaidrojis aktrises pārstāvis.

Pati aktrise gan par saviem plāniem runājusi izvairīgi, bet atklājusi, ka pagaidām vēl savam mīļotajam, kurš dzimšanas dienu svinēs 16. augustā, nav iegādājusies dāvanu. "Man par to būs jāpadomā, jo viņam jau viss ir. Iespējams, es kaut ko nopirkšu Londonā," stāstījusi Kapura.

Spriedzes filma, kurā piedalās abas zvaigznes, saucas Agent Vinod. Tās filmēšana notiek Indijā, Francijā, Amsterdamā, Mumbajā, Marokā un Latvijā, bet filmas pirmizrāde paredzēta nākamā gada martā.

Kā portālu Mango informē Film Angels Studio, indiešu filmas sižets ir spraigs, pilns negaidītu pārsteigumu. Slepenais aģents Vinods atrodas nemitīgā ceļojumā, lai atklātu noziegumus, lai glābtu cilvēkus un lai atmaksātu pāridarījumus. Viņu pavada skaista un šarmanta krievu sieviete Taņa. Tomēr viss nav tik vienkārši - līdztekus misijas izpildei, slepenajam aģentam ir jārod atbilde uz jautājumu: vai viņa pavadone ir ne vien skaista, bet arī uzticama?

Foto: EPA/LETA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!