Foto: Mango

Dziedātājs Intars Busulis (attēlā) kopā ar citiem Latvijā populāriem cilvēkiem, kuru vārdi pagaidām nav zināmi, septembra sākumā uz trim nedēļām dosies kārtējā Q filmas organizētajā piedzīvojumu ekspedīcijas 1000 jūdzes braucienā uz Transilvāniju.

Kā zināms, dziedātājs Intars Busulis jau reizi piedalījās šajā piedzīvojumu ekspedīcijā, kad viņš kopā ar citiem ekspedīcijas 1000 jūdzes Urālu kalnos dalībniekiem ar speciāli aprīkotām apvidus automašīnām veica vairāk nekā 7000 kilometru garu maršrutu smagos bezceļa apstākļos.

"Arī šoreiz ekspedīcijas maršruts nav no vieglajiem," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Q filma producents Atis Balodis un piebilst, ka šoreiz ekspedīcijas dalībnieki dosies uz Transilvāniju.

"Salīdzinot ar ekspedīciju uz Indiju, šis būs smags pasākums, jo mums būs jāpārvietojas kalnos," tā Balodis un piebilst, ka iepazīstoties ar laika apstākļiem, viņš sastapies ar faktu, ka ekspedīcijas laikā būs arī sniegs.

Pēc solo koncertiem Dzintaru koncertzālē Busulis bauda vasaras atvaļinājumu kopā ar ģimeni. Lai arī dziedātājs saņēmis piedāvājumu kļūt par kāda TV3 šova vadītāju, viņš nekavējoties atteicies no šādas iespējas. Tāpat arī Busulis atteicies no dalības populārajā komēdijā Kailie brieži, kura tiks iestudēta krievu valodā.

Pēc trīs nedēļu ilgā ceļojuma pa Transilvāniju Busulis plašākai sabiedrībai prezentēs savu jauno dziesmu Paliksim kopā, ko viņš izpilda duetā ar Vinetu Elksni. Jaunās dziesmas mūziku sarakstījis Kārlis Lācis, teksta latviešu valodā autors ir Jānis Elsbergs, bet krievu versijas autors ir Sergejs Timofejevs. Dziesma Paliksim kopā tiks prezentēta kopā ar tās jauno videoklipu.

Šovasar Busulis kopā ar Laimu Vaikuli un Jānis Stībeli sniedzis arī koncertus Jaltā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!