Ingrīda Ūdre sajūsminās par Riču ģimeni

LNT sirsnīgā projekta Dziedošās ģimenes dalībnieki Riču ģimene no Rīgas sajutuši rudenīgu aukstumu, kas viņiem licis saspringt, tomēr viņiem joprojām ir ļoti ietekmīgi atbalstītāji.

Tā kā Riči vēl nav paguvuši nomainīt rudens garderobi ar cimdiem, cepurēm un šallēm, viņiem bijis svarīgi šova laikā nesaķert iesnas un nesaaukstēties. "Jāsaka tā: paldies mūsu sargeņģelīšiem, ka nosargāja mūs, lai gan vienu brīdi tādi ļoti saguruši bijām," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Riču ģimenes runasvīrs Kaspars Pudņiks. 

Runājot par aizvadītās nedēļas dziedošo ģimeņu šovu, kuru pagājušajā svētdienā pameta Dukuru ģimene, Kaspars atklāj, ka Riču ģimenei mēģinājumu bijis divas reizes vairāk nekā parasti. "Bijām uzlikuši sev mērķi – kvalitatīvi un tīri nodziedāt, lai būtu pareizi vārdi un tīras notis. Piestrādājām arī pie sākuma uznāciena un dziesmu nobeigumiem. To novērtēja gan skatītāji, gan žūrija, par ko mums ir liels prieks. Arī mums pašiem šī uzstāšanās ļoti patika, lai gan vienmēr jau var labāk," skaidro Kaspars. 

Šajā svētdienā šovā Dziedošās ģimenes ir iespēja atgriezties vienai no tām ģimenēm, kas bija pametušas šovu. Mēs daudz diskutējām un galu galā palikām pie dziesmiņas Par pēdējo lapu. Mūsuprāt, ļoti atbilstoša šim rudenīgajam laikam un noskaņai. Es uzspēlēšu vijoli, lai piešķirtu mazliet smeldzes šai dziesmiņai. Ceram no sirds, ka skatītājiem patiks," stāsta Pudniks. 

Savukārt Ričus neklātienē atbalsta arī kādreizējā Saeimas spīkere Ingrīda Ūdre, kas zvanījusi Rinaldo (attēlā) no Maskavas un apsveikusi Ričus ar panākumiem. Turklāt Ūdre atkal devusi solījumu Ričiem, ka nākamreiz, kad viesosies Latvijā, noteikti apmeklēs LNT šovu klātienē.

Savukārt Mango atgādina, kā savulaik sākās Rinaldo un Ingrīdas Ūdres draudzība, ko šovā Divas zvaigznes pāris nostiprināja ar leģendām apvīto dziesmu Šeit ir Latvija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!