Foto: EPA/LETA
20 gadus vecā britu aktrise Emma Vatsone (attēlā), kura pasaules mēroga popularitāti iemantoja ar piedalīšanos filmu sērijā par Hariju Poteru, kurā viņa atveido burvja labāko draudzeni Hermioni Greindžeru, pārsteigusi savus fanus, nogriežot zēngalviņu.

Fotogrāfiju ar  jauno frizūru aktrise aizvadītās nedēļas nogalē ievietojusi savā sociālā tīkla Facebook profilā, un tā pāris dienu laikā radījusi asas diskusijas gan Harija Potera fanu vietnēs, gan ārvalstu medijos.

Lai gan pati aktrise, uzrunājot savus fanus, izteikusi cerību, ka viņi spēs novērtēt šīs pārvērtības, ne visas internetā lasāmās atsauksmes ir glaimojošas - vieni par Vatsones jauno izskatu ir sajūsmā, bet citi pārmet, ka tagad viņa vairs neizskatās pēc fanu iemīļotā Hermiones tēla.

"Stilists vienkārši saņēma manus matus astē un nogrieza tos. Es jūtos fantastiski un mīlu jauno frizūru," izjūtās pēc kardinālajām pārmaiņām dalījusies aktrise.

Viņa arī atklājusi, ka pusaudžu gados viņa ar savu izskatu nav eksperimentējusi, kam par iemeslu varētu būt viņas piedalīšanās Harija Potera filmās, kas neatļāva krasas frizūras maiņas - pirmā "poteriādes" filma tapa, kad Vatsone bija tikai deviņus gadus veca.

"Es to vēlējos izdarīt jau kopš 16 gadu vecuma, tāpēc tagad, kad tas beidzot ir noticis, es jūtos ļoti labi un zinu, ka tas ir tieši tas, kas man bija vajadzīgs. Tas mani dara brīvāku nekākā jebkas cits, ko savulaik esmu darījusi," atzinusi jaunā sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!