Foto: Mango

Holivudā pabeigts darbs pie režisora un producenta Mika Ozoliņa un aktrises Agneses Zeltiņas kopīgi veidotās filmas Es gribu tavu meiču!, un tagad arī Latvijas skatītājiem iespējams gūt nelielu ieskatu pašmāju dzeltenajā presē pēdējā gada laikā visvairāk aprunātās filmas kadros.

Pērnā gada vasaras beigās Zeltiņa un Ozoliņš devās uz Holivudu, lai uzņemtu pirmo kopīgo pilnmetrāžas filmu, kuras sākotnējais nosaukums bija  3 of Us, bet filmas uzņemšanas laikā tas mainīts.

Pats Ozoliņš, pēdējo reizi viesojoties Latvijā, pastāstījis, ka tā ir pusotru stundu gara filma par attiecību pārbaudījumiem un vēsta par mīlas trijstūri. Naudu šajā projektā ieguldījis riska kapitāla firmas Eko investors padomes priekšsēdētājs Viesturs Tamužs, bet pagaidām vēl neesot skaidrības par to, kur notiks filmas pirmizrāde.

„Man prieks, ka beidzot kā režisors esmu parādījis to, ko šobrīd esmu spējīgs. I Want Your Girl!, manuprāt, ir laba kinodebija, jo atsauksmes no tiem, kas bija iesaistīti filmā un kuri to redzējuši, ir pozitīvas," žurnālam Privātā Dzīve atklājis Ozoliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!