Foto: F64

Pirmdien, 15. decembrī, plkst. 20:00 būs pienācis jau 400. vakars, kopš Latvijas Televīzija savus skatītājus priecē ar visā Latvijā iemīļotāko seriālu Neprāta cena. Šobrīd seriālam rit trešā sezona; ēterā tas ir kopš 2006. gada 9. oktobra, informē Latvijas Televīzija.

"Šajā laikā Latvijas Televīzijas bijušās koncertstudijas paviljonā iekārtotajos 13 spēles laukumos paspējuši filmēties jau 60 aktieri, bet pie seriāla radošās un tehniskās tapšanas strādājuši vairāk nekā 40 cilvēku," stāsta projekta vadītāja Baiba Saleniece.

"Ierasts, ka seriāla apaļajās jubilejās aktieri sūta sveicienus un apsveikumus skatītājiem. Šoreiz nolēmām rīkoties proporcionāli pretēji: tieši skatītāji, kuru vidū ir arī ļoti daudz sabiedrībā populāru cilvēku - politiķu, sportistu, mākslinieku, mūziķu, žurnālistu - būs tie, kuri sveiks seriālu apaļajā jubilejā! Apsveikuma vārdus dzirdēsim gan no grupas Prāta vētra, gan gleznotājas Džemmas Skulmes, sporta žurnālista Gunāra Jākobsona, radio dīdžeja un mūziķa Ufo, komponista un mūziķa Ulda Marhilēviča, žurnāla Rīgas Viļņi galvenā redaktora Kaspara Antesa, arī no seriāla "amata brāļiem" - aktieriem Jāņa Paukštello, Ievas Pļavnieces, kā arī dažiem labi pazīstamiem sportistiem un politiķiem," atklāj Saleniece, uzsverot, ka visi sveicieni būs skatāmi ne tikai 12. decembra raidījumā Neprāta spogulī, bet arī Latvijas Televīzijas programmā kopumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!