Foto: stock.xchng
Lielbritānijas zinātnieki veikuši pētījumus un nonākuši pie pārsteidzoša secinājuma – vairums mūsdienu sieviešu skaidrā prātā nespēj pieņemt lēmumu mīlēties, ziņo ārzemju mediji.

Britu zinātnieki secinājuši, ka lielākā daļa Lielbritānijas sieviešu daudz biežāk dzimumsakaros stājas pēc alkohola lietošanas, un vairums skaistā dzimuma pārstāvju vēlmi pirms seksa iedzert skaidro ar nedrošības sajūtu un mazvērtības kompleksiem.

Lai noskaidrotu saistību starp alkohola lietošanu un seksuālajiem paradumiem, zinātnieki apjautājuši trīs tūkstošus sieviešu, un secināts, ka vairāk nekā puse no viņām pirms mīlēšanās vēlas nedaudz iedzert.

Pētījuma rezultāti parādījuši, ka 75 % sieviešu pirms likšanās gultā ar vīru vai draugu labprāt iedzer glāzi vīna, jo alkohols palīdz atbrīvoties no kompleksies un gūt lielāku seksuālu baudījumu. Tikai 6 % aptaujāto sieviešu atzinušas, ka nekad mūžā nav mīlējušās iereibušas, bet 14 % paziņojušas, ka ienīst mīlēties skaidrā prātā.

"Šie rezultāti pierāda, ka mūsdienu sievietes cieš no kompleksiem un izmanto alkoholu, lai celtu savu pašnovērtējumu. Sievietes neprot vienkārši atslābināties, lai gūtu baudu mīlas dzīvē, tāpēc viņām nepieciešams kaut kas, kas palīdzētu mazināt bailes un nedrošības sajūtu. Šādi sievietes zaudē kontroli, un tas bieži noved pie vienas nakts attiecībām," rezultātus komentējuši pētījuma veicēji.

Tāpat pētījuma gaitā noskaidrots, ka vidusmēra britu sieviete savā dzīvē ir pārgulējusi ar astoņiem vīriešiem, ar pieciem no viņiem dzimumakts noticis alkohola reibumā, bet vidēji divos gadījumos no tiem sievietes no rīta nav varējušas atcerēties partnera vārdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!